sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 beni asteroth'la beraber çalışmakla suçlamasından sonra oyumu Baluu'ya verirsem yanlış düşünceler içine sokabilirim köylümü. Fakat bariz bir şekilde ikili oynadığını düşünüyorum. Lordumuz olduğundan beri sürekli birilerini suçlama paniği içinde ve sürekli fikrini değiştiriyor. Ben Baluu'dan şüpheleniyorum evet. edit: olduğundan beri ne ya öldüğünden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 <==editle tuşu yerine alıntıya basan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 arkadaslar lütfen edit yapmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 editlediğim şey off topic bişeydi gidişat etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 son anda yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum. son oy verenlerden biriydim ben, sürüye uydum ama penthe karşı bir kasıtım yoktu. tunca demiştim ilk oyumda çünkü. raidden sonra oy verenleri falan okuyup daha fazla bilgi sahibi olmaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 son oy verenler sadece dikkat çekmemek için verdiler bence(nasılsa gebercek diyip). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Daha ilk günden 3 farklı kişiye oy veren -ve daha da önemlisi, bu verdiği oylardan sonuncusu, verdiği kişinin asılması için gerekli son oy olan- Baluu gözümde baş şüphelidir. Hepsinden de öte "Penth gözümde masumdur" deyip son oyu vermesini benim aklım almıyor açıkçası. Kasabanın hiç bir şekilde yararına olmayan bu hareketlerinden dolayı; LİNÇ OYU : Baluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Azmodai said: Kalabalık sabah boyunca yaptıkları tartışmaları sürdürüp kimsenin uyumasına izin vermemişti. Saatler geçtikçe tartışmalar alevlendi ve bir anda halkın arasından 7 kişi penth'in üstüne atlayip onu hemen yakındaki denize atmışlardı... can çekişirken akıntıda boğulup ölen Penth'in cesedi karaya vurduğunda ise bedenini arayan köylüler şoke olmuştu... çünkü penth basit bir Townie idi. Halkın paranoyası masum bir köylünün ölümüne yol açmıştı... artık öğlen olmuştu ve hiç birşey eskisi gibi olmayacaktı. PENTH öldürüldü ve bir KÖYLÜ olduğu ortaya çıktı. Öğlen oldu ve linç için gereken oy sayısı 6 ya düştü. Gün 1 - Öğlen (Day Phase 2) 2 Oy Baluu (Cuce, Asteroth) Linç İçin gereken oy 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben de görmedim, bir anda anlaşmalıymış gibi ilginç saldırılar da bulundunuz, Penth'in masum olduğundan adım gibi emin olmamın tek sebebi de buydu, çünkü benim dışımda 6 oy çıkmıştı, bu da demek ki, en az 1 kişi kötülerden di, o kişinin kim olduğunu çok rahat bir biçimde algılayabilmek için, elimden geleni yaptım, şimdi yaklaşık 5 kişi'nin kimliğini biliyorum.. Çağrılarım üzerine direk saldırıya geçtiği, ilginç mantıklar kullanarak beni suçlu durumda göstermesi üzerine, bunu bir avantaj olarak görüp, ikinci bir köylü'yü öldürme girişimlerinde başarılı olabileceğini düşündüğü ve kimliğini artık iyice belli ettiğini düşündüğüm için, Linç Oyu : Asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha baluu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Linç oyu:Tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 boldlari unutmayin lutfen, o kadar yazinin arasindan anca goruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Baluu said: Ben de görmedim, bir anda anlaşmalıymış gibi ilginç saldırılar da bulundunuz, Penth'in masum olduğundan adım gibi emin olmamın tek sebebi de buydu, çünkü benim dışımda 6 oy çıkmıştı, bu da demek ki, en az 1 kişi kötülerden di, o kişinin kim olduğunu çok rahat bir biçimde algılayabilmek için, elimden geleni yaptım, şimdi yaklaşık 5 kişi'nin kimliğini biliyorum.. Penth'in masum olduğundan adın gibi emin olup, diğer mafya elemanlarını ortaya çıkarmak için ölüm oyunu atıyorsan, kendinin de 2 mafya grubundan birine ait olduğunu resmen kabul etmiş oluyorsun demektir. Tek derdinin önce kasaba halkını değil de, rakip grup üyelerini ortadan kaldırmak olduğunu da buna dayanarak söyleyebiliriz. Bir kişinin masum olduğuna "adın gibi emin olmak" zaten başlı başına mafyada olduğunu kabul etmek demektir. Ben şu oyunda bir kendimden adım gibi eminim, sen neye dayanarak başkasının masum olduğundan adın gibi emin olduğunu söyleyebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 asteroth bence kendini çok belli etti can çekişiyo şu an. linç etmeyelim direk yağlı kazığa oturtalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 linç oyu:asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 1 - Öğlen (Day Phase 2) 2 Oy Baluu (Cuce, Asteroth) 2 Oy Asteroth (Baluu, Elesso) 1 Oy Tunca (Luriel) Linç İçin gereken oy 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben de asterotha hiç güvenmiyorum tavırları hep bir kışkırtıcı ama göze batmayan cinsten tam. çok sakat. anlık gazla ben de katılıyorum akşama doğru tekrar değerlendiririm artık. Linç Oyu : Asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ayrıca asterothla paralellik çizen sesu içinde gen soru öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence suçlulardan 1i tunca bakarsanız tunca nedensiz oyunu verdikten sonra bi spree olmus adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory tunca ikilisindende gayet kıllanıyorum,ama penth hemşerimizin katillerinden biri olarak gördüğüm asterothun bu öğlen mezara gitmesini temenni ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben kendimi savunmayacağım, Baluu'ya oy vermemin tüm nedenlerini Penthesilea'nın asılmasının hemen ardından zaten sıraladım. Bir kişinin masum olduğunu bile bile oy vermek kesinlikle kasaba için mantıklı bir hareket değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 gerçi şöyle bi geri baktımda, penthe ilk saldıranlardan biri baaluu imiş. baaluu bi ara göstermelik lurielede saldırmış. pentihn masum olduğunu bile bile oy çekmeelr sonra hiç istemiyomuş gibi oyu ileri sürmeler falan. bu halk yemez bu ayakları,asterothtan şimdilik özür diliyorum. linç oyu geri çekme:asteroth linç oyu:baalu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 1 - Öğlen (Day Phase 2) 4 Oy Baluu (Cuce, Asteroth, Elesso, Pen DUick) 2 Oy Tunca (Luriel, Baluu) Linç İçin gereken oy 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aslında baluu gitse daha iyi adam tutarsız ben de böyle bas çek tutarsızlık oldu ama elessonun söylediği çok mantıklı geldi bi an. Linç Oyu Geri Çekme : Asteroth Linç Oyu : Baluu gözüm üzerinde asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aslına bakarsan Asteroth masum olduğuna inanmak üzereyim, emin değilsin benim ne olduğumdan bu beni biraz düşündürmüyor değil, ancak senden sonra hemen 1 oy daha gelmesi de diğer açıdan düşündürüyor, belki ilk başta tunca konusunda yaptım hatayı. Elesso'nun dediğini de bu açıdan düşünmüyor değilim, diğer taraftan, sen eğer masumsan, sayımız gerçekten azalıcak ve sanırım ben bu riski almak da istemiyorum. Her ne kadar sana inanmasam da, masum olabileceğin ihtimalini de gözardı etmek istemiyorum. Linç Oyu Geri Alma : Asteroth Linç Oyu : Tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar