Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanserle Savaşmak


Creel

Öne çıkan mesajlar

Anlatıyor o linklerde epeyce detaylı olarak, bir göz at.

Kısaca mantık şu; yapılacak çok iş var ve bunları gönüllü binlerce kullanıcının bilgisayarlarına paylaştırıp hepsinden ufak ufak gelen bilgileri toplayan ve değerlendiren bir server var, sen de işte programı yükleyince düzenli olarak bu ufak parçaları indirip, sonuçları bu servera değerlendirme için gönderiyorsun.

Bir dönem promosyonları da vardı ama artık yok bildiğim kadarıyla, yani o hevesle girişme olaya; yardım etmiş oluyorsun ve bence bu yeterli zaten.

Bir de virüs hede hödö korkun olmasın, ben epeyce uzun kullandım bunu, gayet güvenli zararsız bir program. Onunla bununla dosya paylaşımı gibi olaylar da yok zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tembel cedi noljak tüm cediler böle saten :P ne gelirse bunun gibilerden gelio :P pis herif :P
falla örendiğimden beri bende savasiom bide tequila savasio ayni acc ile takilioz iste keske calistigim firmanin tum bilgisayarlarini bu ise sokabilseydim ama insanlara bisileri anlatmak guch.. yada insanlar anlamak istemeyince bisileri en güzel sekilde anlatsanda bi yere varamiosun :( iki tanecik bilgisayarda yapabiliorum birincisi benim kulladigim oda cpu full mesgul oldugundan (milyon dene program ac kapa sona gene ac yarım saat bi saatte kilitlenme yasa sona defam et aynı sekilde.. :( ) allahtan dier bilgde böle bi sorun yohk:) yences azimliyiz :P
bazı bazı icimi bi suphe kafuruyo (supheciyiz napalimz tr insanıyız her mokta mutlaka bisiler vardır hesabı) acaba bosunamı urash veriom die ama iste.. yenilmedim henuz :P[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Creel Demastikus WyRM
Negonote

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 17 Kasım 2002 23:53 tarihinde demiş ki:
ha bide 1 kerelik 700kb lik formulu cekiyosun sonra offlineda olsan o cozuyo yollarken ve yeni formulu alirken online olman yeter[hline]Oh My God They Killed Kenny!
You Bastards!

ne kadan işlevsel bi imzan varmısh senin simdi farkettim :)

+hem zombie hemde vampir nası oldun senbaqim?= :) [hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Creel Demastikus WyRM
Negonote


[Bu mesaj Creel tarafından 18 Kasım 2002 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...