Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Merhaba, Roleplaying ve Powerplayi dengede tutan shardımız hizmete girmiştir. Ortaçağ irklarini örnek alan shardımızda ırk sistemi ve class sistemi mevcut her ırkın kendine göre evrim geçirmesi yani level atlaması vardır.. Ayrıntılı bilgileri www.unlive.net den alabilirsiniz. Baglantımız: 24 mbit netone omurgasında bir bağlantı 2gb ram p4 2.6 Elbette Sponsorumuz var tabi... Daha önce bircok kişi acmayı denemiş sanırım bu sponsordan ama bizi realde bulusup kabul ettikleri için teşekkür ederiz.. www.datashell.com Shardı yakından tanımak için sitemizden forumlardaki irk bölümünü okuyunuz.. Hepinize iyi oyunlar dilerim.
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 5 IRK 13 Class 3 Özel Varlık. Yüzlerce özel item; silah, shield, set... Ultima Online'in kader çizgisini genişletdik.[signature][hline] Unlive Admin - Ra [Bu mesaj RRa tarafından 26 Mart 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bakalım nasıl bişeymiş hadi hayırlısı i wanna continue your başarı :P anladın sen anladın :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 İstek üzerine dwarf warriorda eklendi :) Gin lere özel robe ekledik jan janlı. To Be Continue
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Kımıl Kımıl :)[signature][hline] Unlive Admin - Ra
ChristopheR Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Valla Beğeneceksiniz Kesin Jan Janlı server :D
karabocek Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Gelelim bakalım bizde görelim itemleri,ırkları :) Böyle iyi shardların açılmasını görmek güzel tabi...Işallah Türkiyenin Online Oyun Camiasına bir shard daha katarsınız.Başarılar...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 İlk unlive da kastık kastık 5x olduk kapandı. Bu sefer yeni ırklarla başarılı olacaksınız işallah. :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Kronosh, 26 Mart 2004 16:37 tarihinde demiş ki: İstek üzerine dwarf warriorda eklendi :) Gin lere özel robe ekledik jan janlı. To Be Continue Rp ve PowerPlayi Destekliosunuz Cok Güzel Ama ''Kımıl Kımıl JanJanlı'' Gibi Laflar Rp ye Uymuyor.. Bence Biraz Böle Konuları Dikkate Alın Rp Yapıcaksanız.. Başarılar...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Selam, Biz ne yapacağımızı cok iyi biliyoruz.. Kımıl kımıl jan jan kelimeleri rp ye uymuyor demişsin burda rp yaparım yapmam bu bana kalmamışmı ? Oyunda benim görevim powerplayi dengede tutmak ra ise roleplay i dengede tutmak.. Ayrıca RP diorsun ? bide role playing den bahsediorsun herneyse, Biz "RP" Shardı değiliz 2sini dengede tutabilen ilk shardız.
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Sana Burda Hakaret Edenmi Oldu? Veya BiR Kötü Laf Söleyenmi Olduda Sinirleniosun... Doğruları Sölemek Kötü Bİşi Değil.. Burada Benim Herkes Nası Biri Olduğumu Biliyor.. Davranışlarına Ve Kurduğun Cümlelerede Dikakt Et.. Sırf bana Karşı DeğiL Herkese Karşı..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 krox baya zor bi iş yanlız hem rp hem pp Hımmmm şimdi adam yanda saydıracak birliğimiz dağıldı lütfen sizin birliğinize ihtiyacımız var gelin katılın karşılığında herşeyi vermeye hazırım -herşeyi mi? evet ............. yandada biri baba ya gecen gidiodum a.k ne göreyim balron direk gm topuk yaptım ehe biraz ters bu arada a.k icin kusura bakmayın örnek vermek icin[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Kronosh, 26 Mart 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Selam, Biz ne yapacağımızı cok iyi biliyoruz.. Kımıl kımıl jan jan kelimeleri rp ye uymuyor demişsin burda rp yaparım yapmam bu bana kalmamışmı ? Oyunda benim görevim powerplayi dengede tutmak ra ise roleplay i dengede tutmak.. Ayrıca RP diorsun ? bide role playing den bahsediorsun herneyse, Biz "RP" Shardı değiliz 2sini dengede tutabilen ilk shardız. Ne hiddet bu celal direk savunma mode una girmişsiniz :) Bu arada ilk degilsiniz sizden onceleride oldu onu yapan belki siz görmemişsinizdir.[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Anlamadığım Ravena ile konuşurken neden dikkatli olcakmışız? Paticiğe sohbet ve bilgi alişverişi için giriyoruz neden burda RP yapalim? Bide bizden daha evel benzer bir shard kuran kimlermiş? Ve neden halen açik kalamişlar varsalarda merak etdim...[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Selam, Lütfen örnek verirken isim verin bilgilenelim bizde değilmi ? Ben burda senden eskiyim merak etme. bi acc tarihi veririm gözlerini acıp bakarsın burda kime nasıl davranacagıma ben karar veririm. Sen bana eleştiride bulunurken dikkatli oldunmu direk sorgusuz infaza gectin bende o şekil davrandım.. pp ve rp olayına gelince rp zorunlu değil ki isteyen a.k der isteyen bayım der bizim içn farketmez bizim görevimiz ortak yaratmaktır.
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 hayır yani düşün yanında rp icin kıvranan elemanlar konuşuyorlar işte yandada baba naber ya falan demesi ters biraz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: RRa, 26 Mart 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Anlamadığım Ravena ile konuşurken neden dikkatli olcakmışız? Paticiğe sohbet ve bilgi alişverişi için giriyoruz neden burda RP yapalim? Bide bizden daha evel benzer bir shard kuran kimlermiş? Ve neden halen açik kalamişlar varsalarda merak etdim... Ra yazdılarımı Dikkatli Oku. ''SIRF BANA KARŞI DEĞİL TÜM PATİCİĞE''DEdim.. Sen Nası Forum Okuyosan...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 abi ne uzatıyorsunuz ya bırakın öpüşün barışın hepimizz gardeşizzzz bu gavgaaaaa ne diyeEEEE????? wıııııyyyyyyyyy dağlar ooooyyyyyy oyyyyyyyyy oyyyyyyy yollar oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ravena nasıl davranıcagımızı iyi biliriz işine.
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 susun lan işinize bakın ne sataşma yapıyonuz ikiye tek avatardan atılıp geliyosunuz server kuruyosunuz ayıp lan ayıp... Ra da lostlanddan atıldı.Ama Onlara sorarsanız ayrıldık derler. Hey allam gene kızdım :)[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Kronosh Iyi Nasıl Davrancağını Bİliosan Davran Bakalım.. Ben burda Size Hakaret ETmedim Onuda Bil Öle Konuş Öle Yorum Yap burda..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 beyler artık işin bokunu cıkardınız haa ayıp ya bırakın abi ya laf atmayın birbirinize[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 susun lan hepiniz Yetti Artık Zaten Canım sıkkın surda akıllı takılın.[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Nookie, 26 Mart 2004 22:51 tarihinde demiş ki: susun lan işinize bakın ne sataşma yapıyonuz ikiye tek avatardan atılıp geliyosunuz server kuruyosunuz ayıp lan ayıp... Ra da lostlanddan atıldı.Ama Onlara sorarsanız ayrıldık derler. Hey allam gene kızdım :) Xheana bu başlık altında.Ra atılmadı istediği zaman görev alabilir yazarsa sen bir daha bu forumlara mesaj atmayı bırakcakmısın? onu söyle bakalım. Aksini söleyen çıkmaz LostLand benim yuvamdır.Kafamdaki bazı şeyleri yapamadığım için şimdi kendi shardımızı açtık. Yazık yani ne diyim.. Avatarland diyorsun düne kadar gel sponsor ol diyordu. Lütfen abuk subuk mesajlar atmayın.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ra dan bahsediorus dimi ve lostland ? atılmak bide dimi ? :) neyse uzatmıyorum daha iki don giyen gelip msg atıor tabi oda ayrı neyse no polimic [ingilisçem harikadir ]
Öne çıkan mesajlar