Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Saat 9'da..neler olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 iteleriz 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 saat 10da 9da değil kutulu efendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 iki mac da aynı güne mi denk gelmis yahu. cifte zafer yasarız umarım. gs ve fb birlikte en son ne zaman sampiyonlar ligine gittiler hatırlamıyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15275/match=303820/index.html buradna baktımdı.yerel saat olaramış tabi,bir saat fark olduğunu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 partizanı hiç bilmiyorum, belki mtk dan kötü, belkide iyidir. ama bildiğim tek birşey varsa bu turla ilgili, o da herkesin fenerden tur geçme beklentisi :) umarım patlamaz ellerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 patlamaz bence. belki mtk gibi 5 gol olmaz ama yine de turu geçer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 İnanıyorum, turu geçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 En kötü 0-0 falan biter, istanbulda rahat kazanır çıkar fenerbahçe. Zorlanmaz, zorlanmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ilk maç istanbulda olunca sapıtıyor takım biraz. deplasman maçı iyidir,baktık zorlanıyoruz,saraçoğlunda deviririz no problem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Partizan'ın sitesinde bizimle ilgili detaylı bi arastırma yapıp yayınlamıslar eheh... http://www.partizan.co.yu/vestidet.php?Jezik=en&IDV=572 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Maçı hangi kanal verecek? NTVSpor diye biliyordum ama bugünkü programda öyle birşey yazmıyor. Yine lanetolası D smart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman2578 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 iddaa ekindede ntvspor diyordu ama ntvsporun programında gözükmüyor hiç reklamınıda görmedim muhtemelen yine d-smartta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 d smartta da ben görmedim reklamını..zaten gs maçını verecek d smart fb maçını nasıl versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Şimdi gazetede gördüm tam sayfa ilan Gs Maçı D Spor'da Fenerbaçe maçıda gene D Smart bünyesinde Fulbol Smart'ta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 mümkünse bütün gs maçlarını d smart fb maçlarını ntvspor versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ha dspor futbol smart doğru unuttum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ya NTV geçen hafta reklam yapıyodu diye hatırlıyorum 13 Ağustos Çarşamba falan diye. Hatta Rıdvan Dilmen yorumluyor falan diyodu rıdvanında sesini koymuşlar "gol olur" diyodu. Bence bunlar maçın haklarını Partizan'dan alıp sonradan dsmarta satmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yok rıdvanın gol olur dediği reklam MTK - Fener maçı içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hotbird Uydusunda RTS SAT Sırp Devlet Kanalında Canlı ve Şifresiz 11585 V 27500 imiş. Benimki Turksat'a bakıyo malesef :( Daha önceki maçları internetten izliyordunuz o site neydi acaba? Maç başlamadan önce haberimiz olursa hiç değilse izleriz başından sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sahadan.comda maç 22de diye gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Vodan bilgi için çok sağol çok işe yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sofcast için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 1-0 partizan sdfsdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar