Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl başvurusu için yardım

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

bana 1 veya 2 aylık internet lazım. Nrmalde cable kullanıcısıymda gitçeğim yerde internet lazım. kotalı net ve kablosuz modem gerekiyor. Şimdi modem olayını ttnetin verdiği modem ile halledebilirmiyim. sitesiinde bi kampanya bişeyler yazmışlar "kablosuz modem ile 16,99 YTL x 2 ay" falan demiş. hiç bişey anlamadım.
Dediğim gibi internet 1-2 ay lazım sadece. masrafı min. da tutmak istiyorum.
Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış bilmiyorsam 24 ay açık kalmak zorunda hattın eğer modemi telekomdan alacaksan. Yada kapatıcaksan modemin parasını veriyorsun. Sanırım 16.99 x 2 de 2 ay 16.99 ytl veriyosun sonra normal tarife alıyorlar gene senden. bir modem al bağlantı ücretini ver 29 ytl idi sanırım kullan eğer 2 aylık lazımsa.
Sosyal ağlarda paylaş

modemi kampanya ile alırsan pahalıya gelir, ucuzundan çıkma bir modem bul, kampanyasız yazıl adsl'ye. 24 ay hattı açık tutman gerekmiyor ama hattı kapatırken modemin parasını talep ediyorlar. 24 ay vadeli parasını tek seferde ödediğin için koyuyor tabii insana biraz. gerçi kapatırken gene kitliyorlar bir meblağ para. 6 aya mı, 12 aya mı ne bölüyorlar bağlantı ücretini.
Sosyal ağlarda paylaş

fir3blad3 said:
Evet, 24 ay dalgası var sakata gelmeyelim durduk yere. Modem almak en mantıklısı. O zaman kablolu ve kablosuz modem önerisi alabilirmiyim fiatları min. da tutarak.

arkadaşım benim haftasonu modemim bozuldu araştırma yaptım biraz en uygunu Zyxel P660RU-T1 gibi geldi bana. Kablosuz modem kullanmadığım için bundan aldım zyxel zaten yeterince iyi. 1 ethernet 1 usb çıkışı var. Hepsiburada.com da 52 ytl ben teknosadan 63 ytl'ye aldım. Fiyatı uygun gibi sen bilirsin genede. Airties'da iyi diyorlar kullanmadım bilmiyorum ama teknosada airties r104 idi sanırım o da 55 ytl bilgin olsun. Eğer çok ucuz bişi istiyorsan zoom 5510 35-40 Ytl arası tek usb çıkışı olması lazım. Zyxel P660RU-T1 öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış biliyorsunuz.

Kampanyaya katılırsanız ille de 24 ay interneti kullanmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz an hattınızı kapattırabiliyorsunuz. Ancak interneti 24 aydan önce kapattırmaya çalışırsanız, kampanya sayesinde ödemediğiniz paraları geri ödüyorsunuz. Yani 49 yerine 29 ödediniz üç ay mesela, o 60 milyonu hattı kapatırken alıyorlar. Modem aldıysanız bu da dahil oluyor. Sanırım kablolu 50, kablosuz 125 mi neydi.

Yani, ciddi bir zarara girmiyorsunuz, şimdi değil de kapattırmanız gerekirse sonra ödüyorsunuz o parayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...