mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 soyle düzgün slap çalısabilicegim parça / alıstırması olan var mı acaba? slap biraz geri kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 seinfeld! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahah o kuş aklıma gelip duruo seinfeld diince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 atheist-water opeth-blackwater park bilimum primus şarkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 youtube'daki wictor wooten vidyolarına bakıp o slap sololara falan bakabilirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ee yok victor abi moralimi bozuyo :P gerçi bi kaç güzel alıstırma videosu var güzel güzel baslıyo sonra bi anda kopuyo gidiyorum ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ha bi de jaco pastorius un 1-2 vidyosu olacak yutupta. ama slap içeriği ne kadar var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 primusun şarkıları iyiymiş bu arada gerçi biraz fazla hızlı slap gerçekten baya geride kaldı ya bende teknik olarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 korn un basistinin falling away from me de yaptığı bir slap midir yoksa gitara dayak mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 gitara rastgele vurmak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 çocuklar duymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 RHCP - aeroplane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Victor moralini bozmasın :) lesson on bass technique videosunda tekniğinin temelini gösteriyo.pek zor değil,herşeyini yapmasanda,enazından bi kısmını kapıp oturtursan,baya işine yarar.Bide netarz müzik istiyosun alıştırma falan için?Yani metal/rock tarzı müziklerde öyle süper diyebileceğin slap partisyonları bulamazsın.Bi kaç istisna dışında,genelde hızdan veya melodiden ibaret.Ayrıca bi çoğunun tekniği bile kafadan yanlış. Ençok Mark King dinlemeni tavsiye ederim ben.Zamanında çok şey kapmıştım,hala favorimdir :) veya arkadaşlarında dediği gibi victor wooten."çok zor" deyip denemeyi bırakma,yaptıklarını yapmaya çalışırken,tuşen oturuyo,yeni fikirler yaratmaya başlıyosun.Daha sonra Marcus miller var tabiki,oda en önemli bass gitaristlerden birisi.Brian bromberg,Me'shell ndegeocello, Richard bona,Adam nitti,Peter muller vs. Eğer cidden sağlam groovy bi slap tekniği ve tarzı yakalamak istiyosan,funk'a fusion'a falan girmen lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben elektro gitar çalan bir kişi olarak, mütemadiyen elime geçen bas gitarlar üzerinde slap tekniğini çok denedim, fakat hep başarısız oldum hehe penayla deathin 1-2 şarkısının bile baslarını çalmayı becerebilmeme rağmen bu slap olayı apayrı bişi yau. böle deniyorum her açıdan bi türlü o ses çıkmıyo. videolara falanda bakıyorum böle nası vuruyolar diye. gösteren arkadaşlarda oldu bak böle diye. beceremedim lan bi. acaba gitar dandik olduğu için çıkmıyo olabilirmi o ses :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 marcus miller'ı bitir zaten slap bitmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 laco tayfa - şurmat greg howe&richie kotzen - accessed modjo - lady deep purple - gettin tighter phats&small - tonite parmakla bass calma yanlısı ve de slap-sever biri olarak onerebilecegim sarkılar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 EagleEye said: ben elektro gitar çalan bir kişi olarak, mütemadiyen elime geçen bas gitarlar üzerinde slap tekniğini çok denedim, fakat hep başarısız oldum hehe penayla deathin 1-2 şarkısının bile baslarını çalmayı becerebilmeme rağmen bu slap olayı apayrı bişi yau. böle deniyorum her açıdan bi türlü o ses çıkmıyo. videolara falanda bakıyorum böle nası vuruyolar diye. gösteren arkadaşlarda oldu bak böle diye. beceremedim lan bi. acaba gitar dandik olduğu için çıkmıyo olabilirmi o ses :P slap olayında da tuşe ve gitar çok önemli bi etken :) yani 100 dolarlık bi gitar ile 1500 dolarlık bi gitar arasında gerçekten uçurum denilebilecek farklar var.bide evet,slap baya farklı bi olay,yani hem bildiğin sağlam bi şekilde ritm atıp,hemde bi yandan armoniyi takiben veyahut doğaçlayaraktan bişeyler yapmak lazım.arasını bulmak lazım yani aslında,zor bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ya tek bi notada slap atmayı bile öğrensem yetcek bana böle eğlenirim 5dk aynı şeyi çalıp haha çok süper bi olay ama zor yau bi bas bulim yine uğraşıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya aslında 1-2 tane kalıp bulsan üstüne bişeyler yaparsın.slap öyle bi olay zaten,bitane riff bulup,sonra riffe bişeyler ekleyip falan geliştirebilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 elektroda slap olan şarkılarda yazarsanız iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 işte ben o sağ el vuruşunu beceremiyorum böle o ses çıkmıyo bi türlü tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Lopeth said: elektroda slap olan şarkılarda yazarsanız iyi olur Pain of Salvation-People Passing By 'ın girişinde öyle bi olay vardı sanırım. (+rep KingOvLoss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Lopeth said: elektroda slap olan şarkılarda yazarsanız iyi olur Regi wooten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 öncelikel korax a +rep saol :) ya ben 2 yıldan fazladır bass çalıyorum konsere filan cıktıgımız bi jazz-klasik rock (artık ne kadar rocksa santana-rolling stones filan ^^ ) grubum var metal filan calmayı pek sevmiyorum bassla zaten kendim takılmak için ilerletmeyi dusunuyorum o yuzden alıstırma gibi sarkılar sordum boyle oturup gitar prodan dileyip filan çalıyım diye o verilen sarkılara da birazdan bakıcam yardımcı olan herkese tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ajdar - Çikita Muz Bass solo'daki slapler nedir öyle ya müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar