lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bu yaz dopdolu geçecek örümçek adam 2, Van Helsing, Hellboy, Immortal, Sherk 2 vs.. güzel filmler var bu yaz...[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69551 burda var bir sürü film.. hepsini tek tek c/p'lemeye üseniom[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ehuehueh[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar