funq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adamlar çok ağır sapık ya, iflah olmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Muz patlican havuç PIRASA vs. Bunlarıda yasaklasında aç kalsınlar bunlarda kadınlarına hiç güvenmiyo yahu demekki el kaidenin erkeklerinde bi problem var :) Ayrıca bunlara ek olarak editliyim dedim Şeftali - Kayısıda yasaklansın :) Canı çeker mazallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aritra said: kadınların parmaklarını da kessinler tam olsun. Yarıldım buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aslında bu yasakları koyan değilde kabul edenler salak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 fastreloader said: dasaaa said: google baba sağolsun yasağın gelmesine sebep olan olayı buldum! adamın adını bulamamıştım. uzun aramalar sonrası buldum! irandaki yasağın sorumlusu sinan çetinle fenomendir! .. yasak ırakta yalnız? rezillik.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Kadınlara muz yasağı Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz, kabak gibi yiyecekleri kadınlara yasakladı. Mısır'da yayımlanan el-senousa gazetesine konuşan bir din adamı, kadınların muz, kabak, salatalık gibi yiyeceklere dokunmasını yasakladı. Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz, kabak gibi yiyeceklerin kadınlar tarafından yenmesini yasakladı ve bu yiyeceklere kadınların dokunmasını bile yasakladığını açıkladı. Dinadamı bunları yemek isteyen kadınların eşlerinden yardım almaları gerektiğini meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti http://haber.ekolay.net/haber/Kadınlara-muz-yasağı/64/1000520.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 e bamya yasaklanmamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Mısır'da ne bamyası lol 7 inç default asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar