Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: dory gene fiyasko oynama valla Abi ilk oyunun en FAIL adamıydın yahu, başkalarına bok atma bi. Mafya olarak seni canlı tutmaya çalışıyoduk mümkün olduğunca, bize çalışıyodun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bence doryde en faili cunku doktorum dedi orda herkes kararın ıdegistirip doryi elemese bile mafya aksam doryi elerdi ha ben fake atmıs olabilirim diyo ama mafya zaten dorynin mafya olmadıgını bildigi için riske atmaz direk eler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 fail adindir. en aktif ve en cirpinan bendim. noobieler ve kitana yuzunden elendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 fail adam ile ne alakası var abicim. kimin ne olduğunu anlayamıyoruzki , havadan inmiyor kafamıza. dory nin asılma sebebi kendisinin "ben doktorum ben doktorum" demesi üzerine emin olduğumu sandım ; çünkü onu söylemeye riske alamazdı , biz asmasak bile gece siz vurucaktınız yani. millet de adam gibi aktif yorum yapmıyor , polis konuşmuyor. Ben ne yapayım yani. Birilerinin olayları yönlendirmesi lazım bir şekilde. Bende susup milletin çoğunlukla attığı oylara oy vermesini bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Beyler, sorun cikarmayin. Bu sehirde problem istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 her doktorum diyene doktor diye atlama mafyadan biri de bi townie de diyebilir. biraz gemis dusunun ben oldurmedim mafya oldurcek ozman ben öldüriyim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory'ye kaç tane oy verilmişti onu söylerken yalnız, öyle bir şey de var. kitana oyunun başından itibaren ne kadar masum varsa hepsini suçladı en az bir kere. Ya ilk oy atan kendi oldu, ya da yanlış kişiyi suçlayanın destekçisi. dory'ye birden yüklenildi -ki ilk oyu kitana, ikinciyi ben atmıştım-, o yüzden son çare doktorluğunu açıklamak zorunda kaldı. Aynı değil ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi doktorlugu açıkladıktan sonra oyunda kalamazsın zaten. ha linç olmussun ha doktorum demişsin aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 mafya halinle bile beni anlamissin. mafya da olsan canimsin. scs babe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: dory nin asılma sebebi kendisinin "ben doktorum ben doktorum" demesi üzerine emin olduğumu sandım ; çünkü onu söylemeye riske alamazdı , biz asmasak bile gece siz vurucaktınız yani. İyi de, ilk oyu vermendeki mantık neydi onu söyle bana. Daha somut hiç bir şey yok, sen "Hemen bir suçlu bulalım" diye birilerini suçlayıp bir de üstüne oy veriyorsun. Ne zaman dolduruşa getirsek ilk atlayan sen oldun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Luriel said: abi doktorlugu açıkladıktan sonra oyunda kalamazsın zaten. ha linç olmussun ha doktorum demişsin aynı şey. ya doktor olabilme ihtimalini dusunup akilli townielerin oy cekmesi lazimdi. mucidi cadi diye asan köylüler gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kusura bakma ama doktorum demesinden önce 3 oyu vardı , demesinden sonra direk fatality oldu kendisi için. Oylar yönlendirilebilirdi. İlk oyu verme sebebimde kendi konuşmaları benim için mafia olduğuna dair şüphe doldurdu.Başka ne açıklaması olabilir. İyi oynamak için illa mafia olan birisini mi tutturmamız gerekiyor oylama yaparken. Yani Dory şanssızdı bence. Herkes gibi bende susabilirim yani çok basit , konuşma riskini alıcaksan fail de olabiliyosun bunun kötü ya da iyi oynamak la ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bir de BonePart vardı tabii ki, kendisi hakkında yorumum AHAHAHAHAAHHAHAAAHAHAAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ya anlamadıgın oylarını çekseler ne olacak başka birini öldürdünüz dielim sen her türlü gece öleceksin ki. bence direk seni seçmelerinin olayı oyun hızlansın diyeydi mafya zaten direk oyları abandı üstüne. katakulliye geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: İlk oyu verme sebebimde kendi konuşmaları benim için mafia olduğuna dair şüphe doldurdu.Başka ne açıklaması olabilir. İyi oynamak için illa mafia olan birisini mi tutturmamız gerekiyor oylama yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 muhabbeti takip etmedim ama ; sçs kitana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Şöyle açıklayayım o zaman. Gündüz oylar dory'den çekilseydi, bir tane mafya elemanı bulunması ihtimali vardı. Gece de dory ölürdü, iki taraftaki kayıp da 1 olurdu. Öbür türlü gündüz masum biri öldü, gece de masum başka biri öldü. Mafya kayıp vermedi, halktan 2 kişi öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi zaten doktorum dedi, biz oldurmesek mafya oldurucek mantıgı nedir ? bırakın mafya oldursun o zaman, o gece olmezse mafya oldugu daha kesinlik kazanır, olurse de mafia tek bi townie oldurmus olur, siz oldurerek hem kendiniz bi townie oldurmus oluyosunuz, hem de mafya'ya gece baska bi townie daha oldurme hakkı veriyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi dory nin doktorum derken yalan söyleme ihtimalini de düşündük.Yani o zaman her götü sıkışan ben doktorum desin. Hepsinede inanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: kitana said: İlk oyu verme sebebimde kendi konuşmaları benim için mafia olduğuna dair şüphe doldurdu.Başka ne açıklaması olabilir. İyi oynamak için illa mafia olan birisini mi tutturmamız gerekiyor oylama yaparken. "Şüpheli" deyip herkesin konuşmasını beklemek lazım, illa ki mafyayı tutturman değil. 12 kişinin olduğu oyunda konuşan 3 kişiden birine "Mafya!" deyip bir de oy vermek kötü oyundur bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kitana said: abi dory nin doktorum derken yalan söyleme ihtimalini de düşündük. iste olmezse bi sonraki tur daha kesin olurdu... ilk kararın heyecanına biraz hızlı ilerledi karar =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben birinci sezonu okudum mafyaları mimledim direk okuyup bilmeden.. bekleyin beni anacığım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bence ilk günden dory nin telef edilmesi olayı en büyük faildı Hayır bi kere sıkıştırmışsınız köşeye, kendiniz de diyosunuz bugün townieler indirmezse akşam mafya indiricek zaten diye, niye linç hakkınızı boşa harcadınız ki? Hı, linç edilmeyip bi de o kadar açıklamanın üzerine geceyi de sağ atlatsaydı mafya olduğu %100 kesin olurdu o zaman, 2. gün gönül rahatlığıyla leşini serebilirdiniz meydana. Köşeye sıkışmış birisine karşı linç hakkını boşu boşuna harcamak büyük bi hata oldu bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kusura bakma ama deadline sonunda herkes 0 oy almış olur öyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar