Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben de istiyorum günün 20 saati oyuna katılabilirim 3. oyuna kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende istiyorum 15 saat garanti kalirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben baya aktifim gelebilir miyim tutoyu da okudum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Beni de ekler misin, yaz okulum var zaten evde pinekliyorum. Aktif olurum yani. Edit: Bir de verdiğin linkteki acayip karakter olacak mı? Mason falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 BEN HEPSİNDEN DAHA AKTİFİM :)) bir de daha da çok katılım olursa vigilante vb roller de olan 18 kişilik falan yapılsa ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 burada bunlar yazılıyor sezon 1 de hala hareket yok. yani boş boş yazı yazmaktan baydım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 He he, dostum benim olduğum yerde, hareketsizlik olmaz merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sezon 1in bitmesi uzarsa bu liste yatabilir der ve kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yarım saat sonra bitebilir bile asılanlara bağlı olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 arkadaslar oyunda 4 veya 5 rol olacak, kisi sayisini az ve oz tutmaya calisacagim, yani oyle 18-20 kisilik oyunlar cok zor olur... random c9 falan da yok, farkli senaryolar olacak her seferinde, olayin guzelligi orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 pek guzel pek guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yuh ya millet oyuna acıkmış bir bakmadım dolmuş taşmış buraya. Koy kardeşim bizide sıraya bidahaki oyuna anca gelir sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Azmodai said: arkadaslar oyunda 4 veya 5 rol olacak, kisi sayisini az ve oz tutmaya calisacagim, yani oyle 18-20 kisilik oyunlar cok zor olur... random c9 falan da yok, farkli senaryolar olacak her seferinde, olayin guzelligi orda :) random c9 derken hangi rolden kaç tane olduğunu anons etme demek istedim ben, o setting olsun değil.. geçen oyunda 4 mafya olduğu bilindiğinden hesaplar ona göre yapılıyordu. öyle olmazsa, biraz daha rastgelelik faktörü olursa süfer olabilir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Halk zaten dezavantajlı oyunda, o yüzden mafyanın (ve türevlerininin) elini güçlendirmek pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi mafia arasında konuşma özelliği en büyük + ları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mum_Chamber said: Azmodai said: arkadaslar oyunda 4 veya 5 rol olacak, kisi sayisini az ve oz tutmaya calisacagim, yani oyle 18-20 kisilik oyunlar cok zor olur... random c9 falan da yok, farkli senaryolar olacak her seferinde, olayin guzelligi orda :) random c9 derken hangi rolden kaç tane olduğunu anons etme demek istedim ben, o setting olsun değil.. geçen oyunda 4 mafya olduğu bilindiğinden hesaplar ona göre yapılıyordu. öyle olmazsa, biraz daha rastgelelik faktörü olursa süfer olabilir bence.. yok bilmeleri onemli, olayin icinde hesaplar falan cok ince oldugu icin muhim seyler. Oylarin da acik olmasi bu yuzden... simdi yeni oyunu dusunuyorum yazarim bu gece baslariz 1-1.5 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Heyecanlı gibi duruyor yahu. Valla azmo aklına fikrine sağlık, güzel vakit geçirebilecek bişi bulmuşsun, thanks m8 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oh oh, gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Yer varsa katilmak isterim, yoksa yer acarsaniz bahtiyar olurum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Once oyuncu listesine bi bakalim: 1. Dory 2. Cuce 3. Tunca 4. Kitana 5. Luriel 6. Asteroth 7. Pen Duick 8. Penth 9. The Legbra 10. Baluu 11. Elesso 12. Sesu ------------------ Yedek: 1. Mum_Chamber 2. Zaugna 3. Lancelion 4. Nota 5. Funq 6. Ekmek 7. Fly 8. Toshieee 9. Shadowfury 10. Theridone 11. Mulgear 12. Nosfe ****************** simdi arkadaslar, TUncaya da sozum vardi onceki oyunda, ilk gun ve gece olenleri alacam demistim, unutmusum ondan ekledim, Nota ve Funq, kusura bakma sizi de yedeklere yazdim malum forumda az gordum sizi, aktivitenizden de cok emin olamadim ama merak etmeyin, ucuncu oyunda daha once oynamamis, ve burada yedek bekleyen arkadaslara agirlik verecem... ayrica oyunu aksatan olursa direkt degistirecem... zaten 12 kisi yedek listesi var, belki ayni anda 2.5 sezonu da baslatiriz duruma gore :) Benim icin bir sakincasi yok sonucta ama sirayla yaparsak arka arkaya daha guzel olur gibime geliyor :) Simdi isim listesi yazir, herkesin ismini bir kagit parcasina yazip lotto ceker gibi gorevleri cekecegim, 1 saate oyun baslar. Aciklamalar ve Kural Hatirlatmasini da birazdan koyarim rolleri soyledikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 muameleye rush... sil abi ordan da pek görünmüyoruz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 11de baslat azmo temiz olsun pleeeeeeeeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory gene fiyasko oynama valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kes kitana celladim oldun townie kilikli mafia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Acelesi yok yahu... :) sakin olalim. Funq tekrar pardon, diger oyunu da baslatiriz olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar