karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Abi bilgisayar pentium 3 maksimum kaldıracağı şey web-based oyunlar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 www.miniclip.com Heli attack , canyon defence ve final ninja baya iyi . Başka yarış oyunlar falan da var zevkli ama onlar genellikle yön tuşlarıyla oynandığı için iş arkadaşların durumu çakabilir . Bu dediğim üç oyun w a s d mouse la oynandığı için biraz ciddi bir surat ifadesi takınırsan kimse olayı çakmaz : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 karpuz said: Acıktım ne yiyim?" sorusuna "Acıkmışmış, öğlen yemeği yemedin mi? sabah kahvaltısı bile edemeyenler var" diye cevap vermek kadar, "WOW'dan baydım, başka bir oyuna başlamak istiyorum, ne tavsiye edersiniz?" sorusuna "sıkılmışmış, hiç bilgisayarı olmayanlar var" diye cevap vermek kadar saçma neresi saçma dicem şimdi de. ayrıca sana ne benim durumumdan evet haklısın. yok artistlik yaptın o yüzden bana da söz hakkı düştü bi de garbage uzatıyorum .kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Şurası saçma; konuyla alakası yok söylediğin şeyin. Orası saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu forumda garbagedada saçma msj olmcıakta nerde saçma msj olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sechil said: hem patiye takılıosun hemde canın sıkılıo şaşılıcak şey buna imzamı atarım arkadaş, paticik can sıkıntısına birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 karpuz said: Şurası saçma; konuyla alakası yok söylediğin şeyin. Orası saçma. tı değil . gereksiz diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 paticik bezio uzun süre bakınca! ahh vurmayın kaç kaç kaç özellikle konu dışındaki din-hükümet tartışmalarına girmezsen sadece okursan çok vakit almıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aga böyle işlerle gelmese keşke başımdaki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bana da iş yok bu ara ya geçmez bitmez bugün valla napsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dedim ben bunu yapamıcam bu şartlar altında adssaddadsf çakma çizim programında kasıodum autocad lazım bana orjinal yoksa olmaz dedim. haha bi de devre mevre lan ne anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 autocad vermedi mi ztn daha dün? maile cvp versene arkadaşım burdan kastırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 karpuz said: internetten oynanabilecek hayvan gibi vakit öldüren oyun falan cart curt bir şeyler söylesenize... kendimden geçiyorum kongregate'de oyunlari oyna, rank kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pen Duick said: stajda dota işyerinde football manager live geliyor az bekleyin başaracağım (staj da değil, baya kadrolu eleman olarak yapacağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Asteroth said: www.kongregate.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aquila said: Asteroth said: www.kongregate.com 875 milyon tane oyun var orda siz güzellerini de yazın gelip oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Güzel oyun yok abi, sonuçta ordan oynanıyo. Aç FM'yi oyna işte, biri bakarsa al aşağı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 warcraft3 td leri seviyorsanız gemcraft'ı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 la_bombonera said: aquila said: Asteroth said: www.kongregate.com 875 milyon tane oyun var orda siz güzellerini de yazın gelip oynayalım XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI XXX IN HILESINI BILEN VAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar