Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayıldık wow' dan

Horizon

Öne çıkan mesajlar

jonq said:
Blizzard Developer team i değişip yeni team de gelince ilk yenilik olarak AV i ortaya attığında WOW daki outdoor pvp olayı bitmiştir. Ondan sonrada bastılar arenaları bastılar arenaları tamamen öldürdüler outdoor pvpsini. Yok WOWLK da blabla lar gelcek. Onlarda Arena sanki ne farkı olacak...

PvP dediğin TMill dir :)
Ben nagrand'ı seviyordum bu arada bulunduğu lvl aralığı ve ödüllleri saymazsak, hoş ben ödül için pvp yapmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

eve-online

Ultimadaki pvp ve loot heyecanını yaşadğım tek mmorpg (ki daha iyi bu konularda). Oturup click click skill kasmak istemeyenler için,(skill sistemi tamamen "şu skille çalış" üzerinden ve siz oyunda değilken de çalışmaya devam ediyor) oyuna haftada 5-6 saat girip maksimum eğlenmek için birebir bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:
eve-online

Ultimadaki pvp ve loot heyecanını yaşadğım tek mmorpg (ki daha iyi bu konularda). Oturup click click skill kasmak istemeyenler için,(skill sistemi tamamen "şu skille çalış" üzerinden ve siz oyunda değilken de çalışmaya devam ediyor) oyuna haftada 5-6 saat girip maksimum eğlenmek için birebir bir oyun.

Eve-online aynen dediğin gibi onu oynuyorum zaten. RPG olarak bir oyun gerekiyor. Sonuçta eve-online ı diğer hiçbir mmo ile bence karşılaştıramazsın , oyundan öte birşey o :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...