ravienne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 2 gün önce kemerden geldim. bu rus kızları insansa bizimkiler ney. bizimkiler insansa rus kızları ney.
ravienne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 iş için 2 günlüğüne gittik.1 saat boş vaktimiz oldu gece bi çarşı turu atalım dedik ve demez olaydık. ya akciğer kanserinden yada kalp krizinden gitme ihtimali var.hele bide zamanınız olmadığı için sadece uzaktan bakıyosanız eyvah eyvah. Mühendis arkadaşla aramızda geçen diyaloglar; x-abi saat 12:00 yönü oy oy. y-off ver bi sigara (bkz: akciğer kanseri) (bkz: arka arkaya sigara yakmak) x-oha lan şuna bakarmısın abi ışıldıyor sürtük. x-abi nereye kayboldun.lan laaaaaaaaaaaan. (bkz: kalp krizi)
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yani hayır "şu ülkeliler çok taş beeh" diyebiliceğimiz ülke insanları da yok ki anasını satayım. Türk erkekleri yakışıklı mübarek.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ravienne said: 2 gün önce kemerden geldim. bu rus kızları insansa bizimkiler ney. bizimkiler insansa rus kızları ney. insanları enstrüman boyutuna indirgediğin için tebrik ediyorum.
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 throine said: iskandinav > slav büyük yalan. nitekim iskandinavların çoğu hastalığa bakan açık bir renge sahip ve dişlekler (E vitamini eksikliği). Aralarında tabi ki çok güzeller var ama doğu avrupa her türlü iskandinavyadan önce gelir.
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Fly said: ravienne said: 2 gün önce kemerden geldim. bu rus kızları insansa bizimkiler ney. bizimkiler insansa rus kızları ney. insanları enstrüman boyutuna indirgediğin için tebrik ediyorum.:)
Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Pen Duick said: throine said: iskandinav > slav büyük yalan. nitekim iskandinavların çoğu hastalığa bakan açık bir renge sahip ve dişlekler (E vitamini eksikliği). Sanırım bir karışıklık olmuş. D vitamini eksikliği olması lazım. Basım hatası olmuş olabilir. Mesajı yazan arkadaştan tekrar tekrar özür dilerim.
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hakkaten yaa bu rus sıkıntısını bizde çekioruz ne bu güzellik abi olmazki böle yaa aklını başından alıolar bizimkilerin sora bizde bölee bakıp kalıoruz uff nefret ediorum ruslardan NEFREEEET
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Demokrat Pati said: Pen Duick said: throine said: iskandinav > slav büyük yalan. nitekim iskandinavların çoğu hastalığa bakan açık bir renge sahip ve dişlekler (E vitamini eksikliği). Sanırım bir karışıklık olmuş. D vitamini eksikliği olması lazım. Basım hatası olmuş olabilir. Mesajı yazan arkadaştan tekrar tekrar özür dilerim. Bana göre ha E ha D doktor değilim ki ben seni mi kıracam.
Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Efendim bence bedene bakmayalım, kalbe bakalım. Daha şık olmaz mı?
verte Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 güzellik(Rus kadın nüfûsu) = güzellik(Türh kadın nüfûsu)* 10
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 şikayet ettim topunuz banlanirsiniz insallah.
Öne çıkan mesajlar