dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 nasi yani? printscreen windowz>run>mspaint enter paste ctrl s imageshack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dory iconlar çok güzel. indirebileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dory boşunu yollar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ağustos masaüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dolis bunu istiyorum plspslsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Masa üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fena halde kıl oldum foto ufak duruyo alın masa üstüne serin beni ufağından walla bildiniz cahilim bu konularda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dasaaa said: dory iconlar çok güzel. indirebileceğimiz bir yer var mı? deviantarttan indirdim, bence bakmanizda fayda var süper seyler var, wall da ordan. bosunu upload ederim sabah =) edit: iconlar http://www.deviantart.com/#catpath=customization/icons/ip&order=9 wallpaper: http://divineerror.deviantart.com/art/Shake-Your-Booty-21000660 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Staj masaüstü :( Biraz karışık ama idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Dolis said: fena halde kıl oldum foto ufak duruyo alın masa üstüne serin beni ufağından walla bildiniz cahilim bu konularda :) resmi yüklediğinde en altta yazan linki al. şöle bişi olacak o link: http: //img242.imageshack.us/img242/1035/wowa008oyi2i60wxglipsr5.jpg bunu imaj tagları arasına yapıştır. ya da direk yapıştır.. yaw bi de allah aşkına virgül, nokta kullanın. dediklerinizi anlamak zor oluyor... sonuç; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Belirli resimleri lütfen cimrilik yapmadan orjinalini de verin :D Bu da benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dory said: dasaaa said: dory iconlar çok güzel. indirebileceğimiz bir yer var mı? deviantarttan indirdim, bence bakmanizda fayda var süper seyler var, wall da ordan. bosunu upload ederim sabah =) edit: iconlar http://www.deviantart.com/#catpath=customization/icons/ip&order=9 wallpaper: http://divineerror.deviantart.com/art/Shake-Your-Booty-21000660 iconları indirdikten sonra nasıl yapcam ne etcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://img262.imageshack.us/img262/7262/ubuntu804fa2.png Ubuntu 8.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Evet ya bende icon indirdim ama jp yada ip uzantılı bi dosya var.Nasıl acıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 package indirdiyseniz icon packager (ya da ne indirdiyseniz o) gibi bir programa ihtiyacınız var. yok sadece ico şeklinde indirdiyseniz simgeleri neyi değiştirmek istiyorsanız, sağ tık->özellikler/properties-> altta ortada bulunan simge değiştir/change icon'a tıklıyorsunuz.. desktop iconları için masaüstüne sağ tık->masaüstü/desktop tabı->masaüstünü özelleştir (o pencerede sağ altta) falan filan işte.. o değil de, yanlış da anlamanızı istemem ama bu gibi basit şeyleri bi google baba'ya sorun önce.. kurcalayın menüleri falan.. nasıl anlatacağımı bile bilemedim bir an. onun için sağ aşağı, sol yukarı falan bişiler yazdım işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 aynen oyle ehuh =) bi de bu iconlarim var, bunlar daha sade oldugu icin daha cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Oha wrath of the garizma gral. Sabah trailerını izledim de; bu Blizzard nerden buluyosa sanatçılarını, ellerinden öpmek istiyorum. Şu resimde Arthas'ın elinde tuttuğu o tacın babasının kafasından düşmesi sahnesi efsaneydi Warcraft III'te mesela. Adamlar tacın izleyeceği yolu, yapacağı hareketi çok iyi yansıtmış, üstüne üşenmemiş, kenarındaki kanın yerde bırakacağı izi bile çizmişti. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Blizz çizerde yaparda. Benim şok olduğum nokta blizz in animasyon ekibi şu an piyasadaki çoğu nemomsu zartımsı zurtumsu firmaları katlar. Adamlar hala bi warcraft moviesi yapcak gerçe yapmasalar daha iyi wowa dönebilirim. :)Bu arada Patide bi kız savaşçı sevdası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya nemomsu derken? 2 dusun bi konus. pixara ve finding nemoya ölürüm de bok attirmam. bi kere kategorileri hitap kitlesi herseyi farkli onlarin. lutfen cikolatali pastayla yogurtlu iskenderi karsilastirmayin typorella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 boş pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dory said: ya nemomsu derken? 2 dusun bi konus. pixara ve finding nemoya ölürüm de bok attirmam. bi kere kategorileri hitap kitlesi herseyi farkli onlarin. lutfen cikolatali pastayla yogurtlu iskenderi karsilastirmayin typorella O filmleri bende seviyorum hatta cars filminin hastasıyım ama blizzard olabildiğince gerçekki yapmaya kasıyo videoları ondan saygı duyduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Neyse tartışma ortamı yaratmıyalım.Masaüstlerimizi koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar