Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fbtv Online

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fenerbahçe resmi olarak http://fbtvonline.com/ u açmış,ve aylık 8 dolar gibi bir fiyatla izleme imkanı sunuyor.

Bu biraz saçma değil mi?
Yani ne bileyim her gün bende izliyorum kablo tv sağolsun da,para ödeyip internetten televizyon izleme biraz saçma geldi.
Ha yurt dışından izlemek isteyen ve,8 dolar nedir ki elimin kiri tarzında insanlar olabilir tabi ama ne bileyim.

/discuss
Mesaj tarihi:
komik olmuş. Gider fenerbahçe rakısı,telefonu,saati,donu alırsın ama internetten izlenen tv kanalina da para verilmez afedersin. Geçireceksede elle tutulur bişeyden geçirsinler. Ayda 8 dolarmış hey allahım asdasf
Mesaj tarihi:
de zaten ilk kez fenerbahçe tarafından yapılan bişi değil, ligtv'nin felan da var bir dünya internet yayinlari, belli ücretler karşılığı yurtdışından felan izlenilebilinen vs..

Artı, saçmalık tabi de, buna gelene kadar, o kadar çok saçmalık var ki, anlatamam.
Mesaj tarihi:
yok saçma değil aslında..yani daha doğrusu büyük klüplerin hepsinde böyle bir sistem var.
siteyi incelemedim ama yapması gereken bu 8doların içine normal tvde izleyemeyeceğim ekstra şeyler katmak ki para vereyim. eminim onu da düşünürler
Mesaj tarihi:
Onunda var aynı internet şeysi. Ayrıca sadece türkiye haklarını alıyorsun galiba, sadece türkiyeye yayın yapıyorsan. Tüm haklarını alabilmek için her yere yayın yapıyor olabilmen gerekebilir. Ne bilim öyle hatırlıyorum yanlış olabilir.
Mesaj tarihi:
o yılki tüm maçları arşivden çıkarıp çıkarıp izleyebileceksem 8 değil 80 dolar vermeye razıyım ama sistem ülke standartlarının üstünde stream hızı ve görüntü kalitesi sunmadıkça FB bu projeyi ertelemeli bence.
  • Yeni Oluştur...