Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ..yoksa yakacam şehri komple RÖEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hamama git.sauna.baya yorar adamı.sakinleşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çok daral geliyo sauna hamam felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 denize gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ankara'nın bu yanını sevmiyorum. dışarı çıktığında yapacak bişe bulamıyosun pek fazla. arkadaşla bi dışarı çıkalım demiştik. rahat 1 sat düşündük ne yapsak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kis olsa buz pateni derdim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 neler yapmaktan hoslaniyorsun nasil birisin soyle ona gore siralayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dory said: kis olsa buz pateni derdim =] bahçelideki buz pateni mi? ben başka bilmiyom. ama orası acayip dandik ya. yerler düz değil. çok pürüzlü. orda verdikleri ayakkabı mı neyse onlar da çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sdaasdsa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oper said: Ankara'nın bu yanını sevmiyorum. dışarı çıktığında yapacak bişe bulamıyosun pek fazla. arkadaşla bi dışarı çıkalım demiştik. rahat 1 sat düşündük ne yapsak diye. Ben bursadayım pek farkımız yok dışarı çıkınca bizde napalım diye düşünürüz bişey bulamayıp eve döneriz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 valla her şeyi yaparım, ayağımı yerden kessin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 benim yerime balkondan falan atlasana. sevinsin dory. senin de ayağın yerden kesilmiş olur dsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 şişme karı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Batıkentte gokart a gıdebılırsın :) halı saha olabılır nargıle olur seyırde ııdr nıshde ıcın :) nezıhdır ders calıs :) dans kursuna yazıl formunu korursun :)(hacettepe yı onerıırım herkes uye olabılıyo ) pes oynayabılırsın :) ben bunları yapıyorum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Dağa tırman, çölde safari yap. Ne var ki ankarada? Geçen biri Anıtkabir de resim koymuştu, xunn altına "işte burada da ankaradaki gezilecek yerlerin bir listesini görmektesiniz" diye yazmıştı. alkışlayak onu burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 :):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 roket adam said: Dağa tırman, çölde safari yap. Ne var ki ankarada? Geçen biri Anıtkabir de resim koymuştu, xunn altına "işte burada da ankaradaki gezilecek yerlerin bir listesini görmektesiniz" diye yazmıştı. alkışlayak onu burdan. HAHAUHAUH ben görmedim o postu ama doğru demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oper said: roket adam said: Dağa tırman, çölde safari yap. Ne var ki ankarada? Geçen biri Anıtkabir de resim koymuştu, xunn altına "işte burada da ankaradaki gezilecek yerlerin bir listesini görmektesiniz" diye yazmıştı. alkışlayak onu burdan. HAHAUHAUH ben görmedim o postu ama doğru demiş :Döper :) nasıl gormedın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oper said: dory said: kis olsa buz pateni derdim =] bahçelideki buz pateni mi? ben başka bilmiyom. ama orası acayip dandik ya. yerler düz değil. çok pürüzlü. orda verdikleri ayakkabı mı neyse onlar da çok sert. kurtulus parkinda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kurtuluştakine gitmedim. bilmiyom orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 gokartttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 karting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ulusu gez tarihi yerleri gez(ki dolu) ciftlige git kokorec ye, hatta gitmisken hayvanat bahcesine de ugra eymir golunde kahvalti yap, yuruyus yap arkadaslarinla takil, hasret gider patiden insanlara takil bulusup duruyorlar ankarada gece ortamlara ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 mADmaXimus said: ulusu gez tarihi yerleri gez(ki dolu) ciftlige git kokorec ye, hatta gitmisken hayvanat bahcesine de ugra eymir golunde kahvalti yap, yuruyus yap arkadaslarinla takil, hasret gider patiden insanlara takil bulusup duruyorlar ankarada gece ortamlara akeymır ııdr :) odtulerı alıyolar ama gırıs kartı cıkartmk lazım :) lamente mezun kartını bana ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tarihi yer gezme olayını eledim akşam çıkıp içme falan onu da eledim nargile de öyle sevdiceğimi ikna edip gokarta götürecem onu, buna karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar