resata Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Hep kendi kendime sormusumdur "Ispanya ligindeki maclari izlerken, neden bu Deportivo'nun sahasinda hep bir Türk bayragi asili, kale arkasinda" diye. Sonunda ögrendim ve cok hosuma gitti : Deportivo, Galesia bolgesinin takimidir, eskiden Türklerin orada yasadigi rivayet edilir! Deportivo'lu taraftarlar ile Celta Vigo´lu taraftarlar birbirlerini hic sevmiyorlarmis. Asagi yukari 20 yil önce Celtali'lar bu nedenle Deportivo'lulara "Türk" demeye baslamislar, ama hakaret anlaminda. Ama Deportivo'lu taraftarlar bunu hic hakaret diye algilamamislar. Hatta kendi deyimleri ile "Türk gibi güclü" görünmekten cok hoslanmislar. Iste bu yüzden her maclarinda en az 1 Türk bayragi aciyorlar. Bir dahaki baktiginizda dikkat edin, yüzde yüz görürsünüz. O gunden beri deportivonun yenmesini istemisimdir baska takimla olan maclarinda.. Kardes takim gibi goruyorum onlari... Hatta sirf bu yuzden formalarini bile aldim !!HERKESI KARDES TAKIM ILAN ETMEYE CAGIRIORUM.. hem bu bizim hakkimizdaki dusuncelerini de degistirir... Birkac resim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ilginc :)[signature][hline]zegna, 06 February 2004 05:14 tarihinde IRC KANALINDA demiş ki: Ring filminde korktum ayaga kalktim kufur ettim tv den kari cikinca sinemada kizdilar bana ---- seviyo karilar bole odun maco tipleri birazda kro olacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 güzelmiş be.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 turk gibi guclu geyigi fransizlarda da war.. ama deportivo taraftarininki biraz ilginc =)[signature][hline]Külliyen Yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bayrak ters duruyo abi ay solda yıldız sagda olcak soleyin deiştirsinler[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bi tanesi de şu bayrağı doğru düzgün yapsın ben deportivolu olcam be..[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki: cinsiyet ameliyatı gerek.. aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 mademki turksun, gosterki urksun. diyerek olaya ba$ka bir boyut kazandirayim.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Helal olsunda bi bayrağı doğru yapamamışlar birinin Hilal i çok tombul diğerleride ters :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet ben de biliyordum bunu bayaa hoş bişi :) ilk başta türk gibi barbarsınız niyetine hakaret etmişler bunlara bunlar da biyerden türk gibi güçlü sözünü duyunca kıvırtmışlar aradan evet biz türk gibi güçlüyüz demeye başlamışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 vaaay olay süper helal olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bu bilgiyi verdigim icin kendime tesekkür ediyorum... =)) (sizin adiniza tabe =)[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 en süper show'uda geçen sezon ve ya 2 sezon önce olympiakos ve ya panathinaikos'la avrupa maç1nda olmus. iki tak1m sahaya c1k1nca baya büyük bitane acmislar yunanl1lar cildirmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 etkileyici.. yunanlıların dellenmesine şaşmamalı :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 şaşmalı mı sen anlat yunanlı olan sensin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sen sus. git al yanına kingpini, arabanı sür kafa sallayın. bilmeyenler için herkes raid3r'ı tanısın kampanyası http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69469[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Nisan 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 lol iftira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 tanidim simdi raid3r i daha da anlam veriorum =) ee zamaninda daoc solo oynanioymu veya karpuz agacta yetismiomuydu yaa demesine samamali =))[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 viva deportivo mu denir ispanyolcada ne denir?[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eet.. denebilir..[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar