Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Selam. Yardımcı olayım. buyrun kaynaşın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 aciklanmadi sonuclar daha annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 giricem bende bu sene.2 diplomanın kimseye zararı olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oh öğrenci affı çıkarsa tekrar geliyorum oraya.6 sene yetmedi,bi 6 sene daha okurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 seneye inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 üniyemi açıköretime mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 açıköğretime kaydolacam ben de. bi de işletme diploması alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 thelegbra said: aciklanmadi sonuclar daha annem Len biliyoruz. Açıköğretime diycek bişeyim yok. Ben kampüse falan gelicek varsa, örgün bölüm okuyacak yani. Sorunu olur, merak ettikleri olur. İnsanlar da birbirinden haberdar olsun maksat diye şeyettim. Belediye yardım etsiz aöf lilere :P Sizin yüzünüzden bütün AÜ öğrencileri haybeden okul okuyo gibi. aa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar