Profesör Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yörünge dışının yönetimine şu an itibarı ile el koymuş bulunuyorum. 11.08.2008 tarihi itibarı ile daha önce Paticik yönetimi tarafından yörünge dışına gönderilen tüm patilerin cezalarını kaldırdım. Hepsi gönüllerinin istediği şekilde foruma yazı yazabilirler. Hayırlı, uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Yorunge disinda iyi eglenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ülkemize ve forumumuza hayırlı ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 PROFESÖR, BUNU YAPAMAZSINIZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sayın pati, Buralarda el koyma işinin benden sorulduğu ve bir darbe gereksinimi varsa duruma benim tarafımdan müdahele edildiği bilinir. Yani kısaca Hadeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Birazdan el öyle konmaz böyle konur yapıcam. Lütfen sıkılan canınızı gidin başka yerlerde eğlendirin. Burası önüne gelenin eğlence mekanı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar