Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] CoD sunucusu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hyr ava dan başka server yok
yabancı servera girmekte zor
ya yuksek pingden giremion yada cd keyden[hline]Nanee nanee nanee nanee
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
Sahi bu cdkey konusunda bir cozumu olan yada orijinali almis ve buaralar oynamayan varmi ? 1 kez 10 dakika kadar oynayabildim multide , 1 gunde single i bitirdikten sonra sinirbozucu birsey yapamamak...[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Mesaj tarihi:
avazone'da orjinal oyun istiyor değilmi?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
Burdan belirteyim hemen ..
FPS:susturucu
Diğer her şey:Kingpin

görürseniz selam çakın :-p[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Mesaj tarihi:
1)56k'ile oynanırmı?
2)avating connection derken 20-30'a geldi bende sıkılıp çıktım,sizde oluyormu bu.?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
adsl de 100 pingle oynuyorum ! .. çok az laga giriyorum o connection hede hödösünde hemen giriyor benimki..[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya multi oyuna girip takım secince xp hata veriyor.ama spectate olarak gezebiliyorum[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
-56k ile oynanmıyor oyun (bir süre sonra şutluyor sizi server,bu problem üzerinde çalışılıyor fakat oyun motorundan kaynaklanıyor %90 bu nedenle birşey çıkar mı bilemem)
(ISS'niz iyi ise deneyin belki oynayabilirsiniz.)

-Yakında CoD serverlarına sadece orjinal cd-key ile girebileceksiniz.

/Silphatos_Iceheart | Avaturk R1 FPS Admin[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 10 January 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla cod un orj ini almam hayatta :) bari son güne kadar sömürelim
zaten 5-6 oyun saatim kaldı[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Belki sömürmemiş 1 saati kalıp saklıyordur he Silph? ;)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...