obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ister zengin ol ister fukara her yemekten sonra yak bir sigara B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 türkiyenin havası temiz hava sahası çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 psikolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 fazla ciddiye aldığın bu hayat belki makara, hüzne çok takılma bitersin yak bi sigara B)- içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben içmeyince daha çok keyif alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ciddi bi acıklama yapıym bare..:D:D şimdi olay şoyle oluyo... yemek yedikten sonra kalp daha hızlı calısmaya baslıyo. kalp daha hızlı calısmaya baslayınca damarlarda kan akısı artıyo ve hucrelere daha cok glikoz gidiyo ve bu artışa vücuttaki nikotin miktarı uyum saglayamıyo. sonuc budurki düşen nikotin miktarını arttırdıgımız zaman ihtiyacı karşılayıp daha fazla zevk alıyoruz... açıkladım... oley... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 MarcOConner said: ciddi bi acıklama yapıym bare..:D:D şimdi olay şoyle oluyo... yemek yedikten sonra kalp daha hızlı calısmaya baslıyo. kalp daha hızlı calısmaya baslayınca damarlarda kan akısı artıyo ve hucrelere daha cok glikoz gidiyo ve bu artışa vücuttaki nikotin miktarı uyum saglayamıyo. sonuc budurki düşen nikotin miktarını arttırdıgımız zaman ihtiyacı karşılayıp daha fazla zevk alıyoruz... açıkladım... oley... +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 :thnx: bro..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sindirimi çok pis hızlandırıyomuş yemek sonrası içilen sigara. ben içenlerin yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oğlum bide cok iyi bişimiş gibi burda övüyosunuz ya bence kilitlensin topak özendiriyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Tadının damağımda kalmasını isteyeceğim güzel bir akşam yemeğinin ardından içilicek bir sigaranın o tadı rezil etmesinin bana keyif vericeğini sanmıyorum. Sizde bir sorun var büyük ihtimalle. Doktora filan gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 keyif vermesi normal , düşünsene pilav üstü kuru tadında dumanı olan bi sigara yemekten sonra onu tadıyosun gzl oluoo özllikle soğandı sarmısaktı onların üstüne sigara 5 kat daha öldürücü oluo pasif içiciler için ama keyifli;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yemek süresinde sigara içmiosun.1 saat diyelim.malum sigara yakınında ve sen bagımlısın.sonunda maddene kavuşuyosun ve mutlu oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 topakta sigara kelimesi geçen cümlelere sansür talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar