nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Emo resmi koymayın artık ya bıktııım. Delircem her topicte bi emo resmi var ne emo meraklısısınız. Hem dalga geçiosunuz hem her topicte emo resmi var. Göre göre midem bulanıyo artık of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Boku cikan zilyon tane sey var, bi tek bundan mi biktin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 baska insanlar mi yoksa bellowa mı diyosun asjhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bellow koyabilir sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 üzgünüm ama http://forum.paticik.com/read.php?2,3455934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Adam en sonunda patladı be .Niye tahammül edemiyosun anlamıyorum.Çok tatlı şeyler aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 meksikadaki gibi örgütlemek zorunda kalacağım insanları en sonunda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bursa altiparmaktaki emolarin çöktügü binanin onune ziftdokup cicek saksisi koymuslar emolar yurtsuz kalmis cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet meksika tarzı örgütlenme ftw! @oper: Orada bi işe yaramadı gibi pek ya, direk size sitem etmek istedim ben yani koyanlara. Yönetime bağırmak yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 herkes bi atarlı bu aralar , isyanlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konu resmin içeriğinde emo bulunması mı Yoksa mevzunun emo üzerine yoğunlaştırılıp bayması mı ? Neticede güzel kız diye koydum. Emo ya da değil bu yüzden banlanmam haksızlık olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kolay gelsin o zaman nilep:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Banlanma banlanın demiyorum zaten. Ama bıktım emo emo emo her yerde emo görüyorum her yerde emo konuşuyosunuz ne emoymuş ya. Bıktım abi gündeme getirmeyin emoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nilep biri "emomusun?" derse sakın şaşırma benden sölemesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @Xeno hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karpuzun kabuğu mu kalındır çekirdeği mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: nilep biri "emomusun?" derse sakın şaşırma benden sölemesi :D zuahahhaa lol :D Yok lan emolardan iğreniyorum, nefret ediyorum hatta. Koymayın lan iğrenç şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Abi ben buyüzden hippilerle ilgili topik açtım sırf bu yüzden:d hippy_tarkan a sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar