Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: SEZON 1 (Bitti, Yoruma Acik)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Dory gibi kendimi ben o değilim ben o değilim diye korumayacağım.
Dory sözlerini dikkatsizce seçtiği için asıldı bana sorarsanız , mafia olmasa bile o tavırları kendini ölüme sürükledi görüldüğü üzere.

Ayrıca asılmamın gerektiği Dory nin gereksiz yere asılması ise , kusura bakmayın ama birileri konuşması ve yorum yapması gerekiyordu.

Ben şuan mafia üzerine yorum yapacak yorumlar göremiyorum , az daha insanların konuşmasını bekleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mafia sizi ne güzel de yönlendiriyor.

Sırf tek yorumcu olayı ben yönlendirdim diye mafia hükümü yiyorum. Hepinizi tek tek indiricekler böyle. Aklınız başınıza gelmiyor bi türlü.

Ben Zaugna nın yaptığı yorumu gereksiz bulduğum gibi kendini bir townie gibi göstermesinden şüphelendim açıkçası.

LİNÇ OYU : ZAUGNA KHALDUN
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba millet. Uyuya kaldığım için kaçırmışım, DOKTORU ASMIŞSINIZ hayret birşey ha. Konuşmaları okuyunca normal buldum biraz ama yazık olmuş. Onun dışında genel olarak az konuşanlardan değil de çok konuşup halktanmış gibi çizenlerden daha bir şüpheleniyorum aslında ama nedense az konuşan fizban ve dom falan da soru işaretleri kafamda.
Ama en agresif Zaugna Khaldun'u buldum yok onu asalım bunu keselim, BonePart'da ondan sonra geliyor çok agresifler. Neyse,

Linç Oyu : Zaugna Khaldun
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah, ne güzel.

Öncelikle en agresif değilim, bonepart ve kitana var en agresifler; başından beri de şüphelendiğim insanlar bunlar.

Kendilerini hedef gösterince bakın ne oluyor:

Gerekçe bile gösterilmeden bonepart tarafından hedef gösteriliyorum, hemen sonrasında ekürisi de benim mafya olduğumu söylüyor.

Kör müsünüz ahali?
Sosyal ağlarda paylaş

Oy vermek için uyandım, keşke bugün de ayakta kalabilip en eğlenceli yerleri kaçırmasaydım diyorum.

Her neyse, gördüğüm kadarıyla Zaugna'ya yüklenilmiş ama açıkçası ona gelene kadar çok daha şüpheli kişiler var. kitana'yı zaten ilk günden beri söylüyorum, BonePart milleti galeyana getirmekte 1 numara. Kaldı ki bir sürü insan da halen oy vermiyor, durumu izliyor arkalardan.

Kafam bi milyon olduğundan çok derin analiz yapamıyorum, o sebeple ben bugünkü oyumu boş atıyorum.

LİNÇ OYU: YOK

Çok kalite drama dönecek gibi görünüyor, öyle bir şey olursa arayıp uyandırın tekrardan =P
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan dışarı çıkmak durumundayım.

Olaya gelirsek , ben hala aynı fikirdeyim , artık çabuk kararlar almamız gerektiğini düşünüyorum.

Benim yorumlarım yukarda belli , eğer asılacak kişi ben olacaksam dediğim gibi kendimi çok basit nedenlerle , açıklamalarla savunmayacağım.

Birilerinin halk ın güvenliği için kişiler üzerine yorum yapması ve bunu yapan kişinin olayları yönlendiren kişinin tek ben olması bunun başka kimsenin yapacak cesareti olmayıp , diğer kişilerin kendisinin mafia olduğunu zannetmesinden korktuğu için asılacaksam bişi diyemem.

Adalet yerine getirilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...