Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bu arada konuyu 2119 kisi okumus ama kimse tesekkur etmemis.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 teşekkürler azmo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Off topic mesajları başvuru konusuna atıyoruz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tamam lan civitmayin. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tunca'nin olmesine sasirmadim cok, ama bekledigim birsey de degildi aslinda. bu olay once isleri birazcik karistirdi diyebilirim. Fakat kitana'nin tavirlari beni onun mafya olduguna suphe biraktirmadi karar vermek cok zor olmadi benim icin LINC OYU: KITANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Dory gibi kendimi ben o değilim ben o değilim diye korumayacağım. Dory sözlerini dikkatsizce seçtiği için asıldı bana sorarsanız , mafia olmasa bile o tavırları kendini ölüme sürükledi görüldüğü üzere. Ayrıca asılmamın gerektiği Dory nin gereksiz yere asılması ise , kusura bakmayın ama birileri konuşması ve yorum yapması gerekiyordu. Ben şuan mafia üzerine yorum yapacak yorumlar göremiyorum , az daha insanların konuşmasını bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben de direk kitana diyebilmek isterterdim de. bu pek konuşmayanlar dikkatimi çekmeye başladı. rahmetli hep bunu savunurdu. bi tane pek konuşmayanlardan eleyelim diyorum. lanc, fizban v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 LINC OYU: Zaugna Khaldun yorum yapmicam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://i41.photobucket.com/albums/e289/doctor_roxtar/mob1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mafia sizi ne güzel de yönlendiriyor. Sırf tek yorumcu olayı ben yönlendirdim diye mafia hükümü yiyorum. Hepinizi tek tek indiricekler böyle. Aklınız başınıza gelmiyor bi türlü. Ben Zaugna nın yaptığı yorumu gereksiz bulduğum gibi kendini bir townie gibi göstermesinden şüphelendim açıkçası. LİNÇ OYU : ZAUGNA KHALDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Merhaba millet. Uyuya kaldığım için kaçırmışım, DOKTORU ASMIŞSINIZ hayret birşey ha. Konuşmaları okuyunca normal buldum biraz ama yazık olmuş. Onun dışında genel olarak az konuşanlardan değil de çok konuşup halktanmış gibi çizenlerden daha bir şüpheleniyorum aslında ama nedense az konuşan fizban ve dom falan da soru işaretleri kafamda. Ama en agresif Zaugna Khaldun'u buldum yok onu asalım bunu keselim, BonePart'da ondan sonra geliyor çok agresifler. Neyse, Linç Oyu : Zaugna Khaldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 evet ya onu asalım evet evet Linç Oyu: Zaugna Khaldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ahah, ne güzel. Öncelikle en agresif değilim, bonepart ve kitana var en agresifler; başından beri de şüphelendiğim insanlar bunlar. Kendilerini hedef gösterince bakın ne oluyor: Gerekçe bile gösterilmeden bonepart tarafından hedef gösteriliyorum, hemen sonrasında ekürisi de benim mafya olduğumu söylüyor. Kör müsünüz ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 walla ben angry mob olarak oynuyorum nedene gerek yok illa warsa o zamna SUYA BIRAKINCA BATMIYOMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bonepart bana sorarsanız asabi townie , sadece masum kanın durması gerektiğine inanıyor. isyan etmesi , çabuk sonuç istemesi çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 http://www.intriguing.com/mp/_pictures/grail/large/HolyGrail028.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bonepartın çabuk sonuç istemesi kadar normal birşey yok, ama verdiği holy grail referansları ister istemez şüpheye yol açıyor. yoksa suda dibe batmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 koyduğu resimler halk isyanının sembolize edilmiş halidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Oy vermek için uyandım, keşke bugün de ayakta kalabilip en eğlenceli yerleri kaçırmasaydım diyorum. Her neyse, gördüğüm kadarıyla Zaugna'ya yüklenilmiş ama açıkçası ona gelene kadar çok daha şüpheli kişiler var. kitana'yı zaten ilk günden beri söylüyorum, BonePart milleti galeyana getirmekte 1 numara. Kaldı ki bir sürü insan da halen oy vermiyor, durumu izliyor arkalardan. Kafam bi milyon olduğundan çok derin analiz yapamıyorum, o sebeple ben bugünkü oyumu boş atıyorum. LİNÇ OYU: YOK Çok kalite drama dönecek gibi görünüyor, öyle bir şey olursa arayıp uyandırın tekrardan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Şuan dışarı çıkmak durumundayım. Olaya gelirsek , ben hala aynı fikirdeyim , artık çabuk kararlar almamız gerektiğini düşünüyorum. Benim yorumlarım yukarda belli , eğer asılacak kişi ben olacaksam dediğim gibi kendimi çok basit nedenlerle , açıklamalarla savunmayacağım. Birilerinin halk ın güvenliği için kişiler üzerine yorum yapması ve bunu yapan kişinin olayları yönlendiren kişinin tek ben olması bunun başka kimsenin yapacak cesareti olmayıp , diğer kişilerin kendisinin mafia olduğunu zannetmesinden korktuğu için asılacaksam bişi diyemem. Adalet yerine getirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Gün 2 - Gündüz 4 Oy Zaugna Khaldun (BonePART,Kitana, Pen Duick, Xinroth) 1 Oy Linc Yok (Asteroth) 1 Oy Kitana (MadMAX) Linc Kararı için gereken oy 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2 oy dahalazim yane hmmm dom ve fizban nedense hala sessiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 aktif eleman sayisi uzdu beni de biraz acikcasi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eee abi bi oy mu beklicez ya azmo bi dahaki oyun icin mumkunse inactif olanlari almada rahat oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Daha araştırmadım gerçi ama uzak kaldığım için sürüye uyarak Zaugna'nın doğru kişi olduğuna inanıyorum. ; LİNÇ OYU : ZAUGNAKHALDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar