Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Açıkçası dory'nin son mesajlarından sonra ben de körlemesine bir suçlama yapmaktansa daha sağlam temeller üzerine kurulmuş bir tahminde karar kıldım. Daha önce kendine yönlenmiş parmakları görünce basitçe o parmakları başka yönlere çeviren dory'nin tutumu, ilk linç oyunu alır almaz saldırganlığa dönüştü. LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: Lancelion LİNÇ OYU: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 GÜN 1 - Gündüz 1 oy Fizban (Tunca) 5 oy Dory (Kitana, Asteroth, Xinroth, Bonepart, Zaugna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet ya. hem ayrıca bu ucuz "ben mafya olsaydım" tripleri. ben mafya olsaydım şöyle şöyle yapardım diyip. mafya olmadıgını ucuz bir şekilde kanıtlama hevesi. LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: Bonepart LİNÇ OYU: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 arkadaslar ne saldirganligi, kendimi koruyorum ben cunku ben mafya degilim. beni gosteren insanlarin da mafya olduklarindan emin degilim ama mafya boyle cokerticek iste, gostericek birini ve siz gaza geliceksiniz! bakin yemeyin bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kan istedigim icin sirf LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: Fizban LİNÇ OYU: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 katılıyorum: LİNÇ OYU GERİ ÇEKME: Bonepart LİNÇ OYU: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dory gercekten mafya gibi geldi, ama dorye karsi gaz veren mafya olabilir off bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yahu sacmalamayin arkadaslar?! kan istedigim icin nedir oyunu kaybetmek mi istiyorsunuz of, eleyin beni de gorun. kafanizi taslara vurucaksiniz cunku kasaba halkinin sayisini azalticaksiniz! ayrica kitana ve emre baya bi organize calisiyosunuz. digerleri icin bise diyemicem ama sanki siz de galeyana geliyosunuz, ben mafya degilim cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hahahahaha doriyi asıcaklar annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tutuştunuz bakıyorum, iyice emin olmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben oyunda değilim, yan köyden dorinin akrabasıyım. kimdir nedir bilirim, asılacağını gördüm izlemeye geldim :D karışmıyorum yorum yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bakin mafya icin acik yakalamak istiyosunuz da suan bi kelle istiyoruz modundasiniz bana oy verenlerin hepsi mafya olamaz KASABA HALKI ALOW daşlaya vuracan kafani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 walla dory mafyaysan birini yakalamis olcaz deilsen seni suclayannari sirayla ascaz olcak bitcek ASFASFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yaptığım yorumların mantığı açık , asteroth da beni haklı buldu. Bunda bi organize olayı yok , aklın yolu birdir. Arkadaşı asın , ADALET yerine getirilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dory cok hedef degistirmeye calisiyor ama umarim mafya galeyana getirmiyordur off neyse artik LİNÇ OYU: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Azmodai said: GÜN 1 - Gündüz 1 oy Fizban (Tunca) 6 oy Dory (Kitana, Asteroth, Xinroth, Bonepart, Zaugna, MadMAX) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 BonePART said: walla dory mafyaysan birini yakalamis olcaz deilsen seni suclayannari sirayla ascaz olcak bitcek ASFASFAS bak bonepcim ben senin halktan olduguna inandim da bu mantikla oyun kaybedilir. ya simdi beni asicaksin da beni asanlar arasinda bi de mafya yine ayni sekilde yonlendiricek ve yine yanlis adami asicaksin sonra gece sana tecavuz edicekler. yapmayin etmeyin ben izliyorum dedikce bana yukleniyosunuz ayrica kitana sen mafya degilsen de iki defa dusun derim, oyun baslamadan doryi asalim diyodun ben de sana hata yapiyosun diyorum RL olayını bi kenara birak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kusura bakma dory , hala saçma geyik palavralarınla bizi kandırabilceğini mi sanıyorsun. JUSTICE SHALL BE DONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mADmaXimus said: dory cok hedef degistirmeye calisiyor ama umarim mafya galeyana getirmiyordur off neyse artik LİNÇ OYU: Dory ben hedef gostermiyorum bile ben sadece ben degilim diyorum hani bu cirpinisimdan kim olsa anlar mafya olmadigimi oy bile vermedim sacmalamayin! kitana, ne palavrasi ya? mafya misin nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 walla dorycim onemli deil oyunda kaznamakta var aybetmekte ayrica bonep babandir ahahah bonepart ve ya bone lutfen ahaha o dedigin boneC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben çok kana susamış gözüküyodum da dory kasabamızda aktif bir hanım kızcağımız onun yerine daha yüzünü göstermeyen birilerine oy versek? kim bilir neler yapıyorlar arkamızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tunca sende bi dur doryi ipe cekelim helede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ayrica mesajını da editledi. baya bi atarlandı. sinirlendi. ben hala aynı düşüncedeyim. zaten gerekli mesaj attığın bi mesaj da içerikli şekilde mafia olduğunu anlatıyor bana sorarsanız. hatalı olduğumu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 arkadasim, farkinda degilsiniz belki ama bu oyunda halkin icinde ozel kişiler var hani koruma yetkisi olan bi doktor var misal ben koruycak adam ararken siz beni ipe goturuyonuz yiyecek gece mafya sizi ben heallicam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @kitana:katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar