kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi oyunda townie ler aktif konuşma yapmadıklarından dolayı kimseden şüphelenemedikki , kim konuşuyorsa onları irdeledik durduk. oyunun zaten townie ler tarafından kazanılması mafia a göre kat kat zor zaten. ayrıca azmodai ye teşekkür ettim , çok keyifli cidden , kendisi uğraşıyor falan. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Nota said: oyun bittiğine göre mesaj atabilirim sanırım. bu son anda 4-4 işini planladınız mı ? Baştan bu şekilde gelişeceğini tahmin etmiyorduk açıkçası, ama oylar 5-4 olunca ve iki tarafta da bizden oy olunca (Üstüne bir de benim kullanmadığım oy vardı) kaçırmadık haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oyun süper olmuş bence. hele oy hakları dolduktan sonraki şu mesaj öldürdü beni Pen Duick said: MAFYAYIM VAR MI bad boys bad boys what u gonna do? what u gonna do when we come for u? bad boys bad boys... asdsadasdsadasdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory çok pis kin besledi yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu josgelin çakalı bi de bana "mafyaysan beni öldürme çok zevkli oyun" falan diyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ahhahah. çok iyiyiz sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aman özelden kim olduğunuzu birbirinize söylemeyinde oyun gümlemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tunca said: bu josgelin çakalı bi de bana "mafyaysan beni öldürme çok zevkli oyun" falan diyodu :D Yalan. Külliyen yalan. Öldüğü için aklı sıra intikam alıyo. Asalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 lan biliyodum, bu iki emre de mafyadır diyodum. öle çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oha nan hiç şüphelenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar