Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Video Klip Super

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Belki bazılarınız (özellikle emule ile içli dışlı olanlarınız) daha önce görmüştür. Benim yeni elime geçti. Evanesance' nin My Immortal klibi. Seyretmeyenler muhakkak seyretsin. Web Linkini bulamadığım için size emule linkini veriyorum. Kesibn seyredin.
ed2k://|file|Evanesence.-.My.Immortal.wmv|16600018|AAE577CC3A3A2B9153AF21B8636042FE|/

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 01 Nisan 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lol, ağa yanlış bölüme mi attın nedir :p
indirmedim ama bildigimiz klipmi bu?

Boşver cleric aç sen[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hehehe
amy lee nin my immortal i piyano calarak soyledigi bitane var
sarkının yarısına kadar sadece kendi çalıp sölüyor
yarısında grup uyeleri giriyor parçaya
kapalı bi mekan böle kapıda bissürü hayranları falan var imza için gelmişler
eheh oda güzel bulursanız çekin dicemde ..:)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız bu DAOC video su, neden müzik bölümüne taşındı anlamadım??[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

müziğe atılmış da bence vizyonluk :)[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
cinsiyet ameliyatı gerek..
aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar yapmayın o kadar da kazma değilim bildigimiz evanescence klibini daoc bolumunde tavsiye edecek kadar. Evet daoc ile ilgili diye bastırra bastıra söylememişim ama zaten buraya attığıma göre bir nedeni vardır yani.

Bu klip evanescence' nin My Immortal sarkısına bir daoc oyuncusunun tamamen daoc oyununu kullanarak yaptığı bir video kliptir. Şarkının anlamına uygun çok romantik yapılmış üzerinde bayağı bir uğraşılmış gerçekten çok güzel bir kliptir. Zaten seyretmeye değer olmasa buraya yazmak için zaman harcamak yerine gider bir Infiltrator daha açardım kendime.

Ama senseim Umrae haklıymış keske gidip Cleric acsaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...