Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 fahkri karray ? http://pami.uwaterloo.ca/~karray/karray_fakhri.jpg bu profesör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Herifin birinin soyadı ötesi mi var.Bende o sülalenin üyesi olup soyadımı nick olarak kullanmış olamazmıyım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 örümcek kafalısın hemde soyadın fln değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 örümcek kafalılık nedir. tam anlamı nedir merak ettim.. neden örümcekle bağdaştırılır bu kafa cinsi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kafası örümcek kafasına benziyo demek istedi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 örümcekler kafaları terlik ve gazete rulosu kombosuyla ezilerek öldürülmeleri için yaratılmış yaratıklardır. örümcek kafa da ona gönderme olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dinci var dediler geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 spiderman napsın ozaman:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nasıl bağdaştırıldığını tam olarak düsünmedim ama gövdesi büyük kafası küçük olmaktan geliyo 90% e haliyle kafa küçük oluncada içeride pek bi atraksiyon olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Garadia said: örümcek kafalısın hemde soyadın fln değil Üzerine alındın galiba hippi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kafası küçük çok zeki insanlar tanıdım ben. kafası büyük mallarda tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bi hakaret olarak hippi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ciddiye almayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hip hop rap el ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 birbirinizle iyi geçinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karray said: Garadia said: örümcek kafalısın hemde soyadın fln değil Üzerine alındın galiba hippi ayrıca şu savunma yönteminede tavım. bişey eleştiriyor, karşı çıkan varsa "onlardansın galiba (oFFFFFf NASI LAF SOKTUM OFFFffFFff!!111)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ayrıca niye tersden okuyosunuz birader arapça mı bu forum.Benim bildiğim türkçe soldan okunur.Artık nickimi karray olarak kabul edin. bi arada tits e takmıştınız yani bok atmak için nickin biraz solundan biraz sağından bişey çıkarıyorsunuz insaf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 peki nedir anlamı? (varsayımlar üzerinden konuşmayalım. "belki birinin soyadı hı hı hı?" gibisinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benimkini de tersten okursak repo çıkıyo. hmm finansal bi nik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benimkisi tersten cok güzel görünüyo nick yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 rahat bırakın adamı ok atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karray said: ayrıca niye tersden okuyosunuz birader arapça mı bu forum.Benim bildiğim türkçe soldan okunur.Artık nickimi karray olarak kabul edin. bi arada tits e takmıştınız yani bok atmak için nickin biraz solundan biraz sağından bişey çıkarıyorsunuz insaf ya Ben çok etkiledim onları o yüzden her nike tersten bakıyorlar (:P) Benim nik de "nil" ile başlıyo dye adı nil olan bi kız yapmışlardı beni zamanında. :D Geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benden bi halt olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar