Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parfum6.com

JD

Öne çıkan mesajlar

^^ShadowSong^^ said:
o siteyi bilememde,
http://tr.strawberrynet.com/main.aspx?region=TUR
sitesini tavsiye edebilirim,çevremdeki herkes buraya dadandı zaten xD orjinal parfüm getiriyorlar,bayada ucuz,ucuzluğunun sebebi hindistandı yanlış hatırlamıyorsam,ben çok memnunum
evet ben de ordan alıyorum :) gayet mutluyum
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
o kadar riske gireceğinize D&P den alın parfümü. orjinal olmadığı esin zaten ama sağlık bakanlığı onaylı parfümleri. bi sürü de şubesi olduğuna göre tutulan bi yer.

heh benim dediğim yerde orasıydı işte 1 şişe alana 1 tanesi bedava diyordu kocaman.
bencede kesin sahte ama ark hala orjinal olduğunda ısrarlı onların. aynı kokuyu veriyor diyor orjileriyle. aynı kokuyu verse bile kalıcı olduğunu hiç sanmıyorum bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:
bastan belirtiyim no offense, nerden anladin kokunun orjinal oldugunu ? sonucta adamlar gayet icini acip orda burda 1 2 milyona satilan parfumlerden koyabilir gibi geliyo bana ya. bi kere rochas almistim bu sahte parfum satan dukkanlardan birebir ayniydi nerdeyse ayirt edemiyordum o yuzden aklima takiliyo boyle siteler

kokuyu tutturuolar yani bende farkedemiorm ama kalıcılık problem oluor hemen koku uçuorrr
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki mesaj : orjinal

@zegna

KUTUSUZ parfümler genellikle tester olur, olmasa bile içi açılıp tekrar doldurulmuş olabilir.. özellikle uzun süredir piyasada olan parfümler böyle..

1-2 saat sonra uçar parfüm...

şişede deformasyonun nedeni:
şişe metal kollar tarafından tutturulduktan sonra pense ile kafası sökülür, burda deforme olur şişe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...