JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Parfüm6 adamlar 150 liralık parfümü 75 e fln satıyo güvenilirmidir yoksa içinde su fln mı vardır bilen varmı yoksa kaçırmiyim cidden bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 alala bu ne iştir hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben daha önce alışveriş yapmıştım bu şekil bir siteden, DKNY yeşil ve kızıl elma almıştım, sadece cam şişelerinde ufak tefek defolar vardı, parfüm orijinaldi. DH'dan bulmuştum hatta elden teslim almıştım. Siteye bakarsak sağlam bir şeye benziyor ama.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bastan belirtiyim no offense, nerden anladin kokunun orjinal oldugunu ? sonucta adamlar gayet icini acip orda burda 1 2 milyona satilan parfumlerden koyabilir gibi geliyo bana ya. bi kere rochas almistim bu sahte parfum satan dukkanlardan birebir ayniydi nerdeyse ayirt edemiyordum o yuzden aklima takiliyo boyle siteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ya hakkaten nasıl anlayacaz bu sitenin güvenilir olduğunu. ne bileyim dışarda da satio adam lacoste fln açık parfüm diye hatta 1 şişe alana diğeri bedava dio :) nası satiolarki 150 ytl'lik parfümleri 75ytl'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o kadar riske gireceğinize D&P den alın parfümü. orjinal olmadığı esin zaten ama sağlık bakanlığı onaylı parfümleri. bi sürü de şubesi olduğuna göre tutulan bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sahte parfümler şurdan anlaşılıyor genelde; ilk sıktığın anda aynı kokuyu vermesine rağmen, üzerinden bi vakit geçtiğinde acı bi koku bırakıyo. evet, kokunun acısı da var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sahte olma ihtimali olan parfüm alıyorsam 75 ytlye risklisini değil, 15 ytlye sokakta gezen adamlardan garantilisini alırım. kesin sahte, sıfır risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o siteyi bilememde, http://tr.strawberrynet.com/main.aspx?region=TUR sitesini tavsiye edebilirim,çevremdeki herkes buraya dadandı zaten xD orjinal parfüm getiriyorlar,bayada ucuz,ucuzluğunun sebebi hindistandı yanlış hatırlamıyorsam,ben çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ^^ShadowSong^^ said: o siteyi bilememde, http://tr.strawberrynet.com/main.aspx?region=TUR sitesini tavsiye edebilirim,çevremdeki herkes buraya dadandı zaten xD orjinal parfüm getiriyorlar,bayada ucuz,ucuzluğunun sebebi hindistandı yanlış hatırlamıyorsam,ben çok memnunumevet ben de ordan alıyorum :) gayet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 strawberry'yi dolaşırken saldırı geldi bana Nod engelledi hmm. ne alakadır bişey mi bulaştı acaba. Hemen muhtelif programlarla scan işlemleri başlatıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bende uyarı vermedi. nod32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yok dolanıyodum. soradan bi sayfada birden böle bi uyarı çıktı. sayfayı kapatınca kesildi uyarı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hmm ben pek dolanmadım olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çevremde çok kişi var strawberry'den alışveriş yapan. tavsiye edebilirim parfüm için, fiyatları da uygun. ama biraz bekliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oper said: o kadar riske gireceğinize D&P den alın parfümü. orjinal olmadığı esin zaten ama sağlık bakanlığı onaylı parfümleri. bi sürü de şubesi olduğuna göre tutulan bi yer. heh benim dediğim yerde orasıydı işte 1 şişe alana 1 tanesi bedava diyordu kocaman. bencede kesin sahte ama ark hala orjinal olduğunda ısrarlı onların. aynı kokuyu veriyor diyor orjileriyle. aynı kokuyu verse bile kalıcı olduğunu hiç sanmıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 adamların kendi diyor ya bu parfümler orjinal değil. türkiyede yapılıyo zaten. birebir taklit gibi bişe. hahah arkadaş da iyi sallıyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ya şu strawberry kesin güvenilir yerdir dimi 250 300 liralık parfüm siparişi vercemde bide ne kadarda geçio ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 JD said: ya şu strawberry kesin güvenilir yerdir dimi 250 300 liralık parfüm siparişi vercemde bide ne kadarda geçio ele Strawberry den 2-3 senedir alışveriş yapıyorum ,ortalama 6-10 gün içinde elime ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Disappear said: bastan belirtiyim no offense, nerden anladin kokunun orjinal oldugunu ? sonucta adamlar gayet icini acip orda burda 1 2 milyona satilan parfumlerden koyabilir gibi geliyo bana ya. bi kere rochas almistim bu sahte parfum satan dukkanlardan birebir ayniydi nerdeyse ayirt edemiyordum o yuzden aklima takiliyo boyle siteler kokuyu tutturuolar yani bende farkedemiorm ama kalıcılık problem oluor hemen koku uçuorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 saolasın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 1. kalıcılık olmuyo 2. ilk sıktıgında tamam bire bir kokuyo ama bi sure sonra hemde eger ten e sıkılan bi parfumse acaip degisiyo kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 biraz daha uygun fiyatla orcinel parfüm isteyen varsa ÖM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 üstteki mesaj : orjinal @zegna KUTUSUZ parfümler genellikle tester olur, olmasa bile içi açılıp tekrar doldurulmuş olabilir.. özellikle uzun süredir piyasada olan parfümler böyle.. 1-2 saat sonra uçar parfüm... şişede deformasyonun nedeni: şişe metal kollar tarafından tutturulduktan sonra pense ile kafası sökülür, burda deforme olur şişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 strawberrynet'deki parfümlerde de hiç çeşit yok.. ebay'den 2-3 parfüm alırsanız her türlü strawberrynet'den ucuza geliyor ve gümrüğe de takılmıyor düşük gösterdikleri için üstünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar