Berk Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 İnanılası gibi değil, 7 yıl bitti ya, 7 yıl. Kölelik bitti! Bugün son finaimi verdim, dah önce verdiklerimden de çakmadığıma göre bitmiştir lise hayatım... 20 Haziranı da kazasız belasız atlattık mı o festival senin bu festival benim sürtücem... Bahar da geldi oh... *! Keyifler Gıcır *
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 geçmiş ola berk efendi.. mutluluklar[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Aurora Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 liseden kurtulmanın ne harika bişi olduğunu biliyorum! kutlarım! :)[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 7 yıl diyince uni sandım liseymiş. Tebrikler Berk :tebrikz:[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 helal.. valla 17 yasında olmama ragmen 1 sene sj de çakmama takiben 4 senelik liseyi 6 senede yutmaya çalışcm allah kolaylık versin bana ve benim gibilere *! amiin*[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Dae Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Quivalen-soth, 31 Mart 2004 18:50 tarihinde demiş ki: helal.. valla 17 yasında olmama ragmen 1 sene sj de çakmama takiben 4 senelik liseyi 6 senede yutmaya çalışcm allah kolaylık versin bana ve benim gibilere *! amiin* valla sana da kolay gelsin ama benim durum daha bir garip bu sene mezun oluyorum ama yaş geldi 20ye... :( bi sj de 2sene bir de uaa da 1 sene hazırlık okudum bi haltta da yaramadı..hala sürünüyorum lise sıralarında[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 21 yasında (olabilirsem) olacam mezun yani isalla valla iyi hos da kardesim 6 sene de cekilirmi su an sj de 3. senem daha bi bukadar daha var :) bu arada berk sctım topiğinin icine hayırlı olsun diorum ...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Berk Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Liseyi özlemicem demiyorum ama öss zamanı tam olarak gereksiz bir karın ağrısıydı, okulun kısaltması KÖL öğrenciler arasında geleneksel espri KÖLe
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: fizban, 31 Mart 2004 19:02 tarihinde demiş ki: pişman olacaksın bu söylediklerine, keza lise gibi değil hiçbiryer. ha köl de olduğun için lanet edebilirsin lol. ben de sandım üni. mezunu .. :)) girmek zorrr çıkmak daha da .. !mıavv.. *!kedileri kovalamaya çıkar*
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Berk, 31 Mart 2004 18:46 tarihinde demiş ki: İnanılası gibi değil, 7 yıl az gencsiniz cok genc :P *!saat 12'yi gecmistir 9 senedir suren centiklerine bir yenisini daha ekler...*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Lise değilde üniversite hayatının kıymetini bil. İyi yaşa, çok eğlen. Tabi üniversiteden üniversiteye göre değişir o eğlence olayı..[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Afterdeep, 02 Nisan 2004 01:15 tarihinde demiş ki: Lise değilde üniversite hayatının kıymetini bil. İyi yaşa, çok eğlen. Tabi üniversiteden üniversiteye göre değişir o eğlence olayı.. anaa . .cidden mi ? yaw üni yi de mi arıcaz ? yaşlanıyoz bea .. :))[signature][hline]sadece ölüm ...
Öne çıkan mesajlar