Berk Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 İnanılası gibi değil, 7 yıl bitti ya, 7 yıl. Kölelik bitti! Bugün son finaimi verdim, dah önce verdiklerimden de çakmadığıma göre bitmiştir lise hayatım... 20 Haziranı da kazasız belasız atlattık mı o festival senin bu festival benim sürtücem... Bahar da geldi oh... *! Keyifler Gıcır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 geçmiş ola berk efendi.. mutluluklar[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 liseden kurtulmanın ne harika bişi olduğunu biliyorum! kutlarım! :)[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 7 yıl diyince uni sandım liseymiş. Tebrikler Berk :tebrikz:[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 helal.. valla 17 yasında olmama ragmen 1 sene sj de çakmama takiben 4 senelik liseyi 6 senede yutmaya çalışcm allah kolaylık versin bana ve benim gibilere *! amiin*[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Quivalen-soth, 31 Mart 2004 18:50 tarihinde demiş ki: helal.. valla 17 yasında olmama ragmen 1 sene sj de çakmama takiben 4 senelik liseyi 6 senede yutmaya çalışcm allah kolaylık versin bana ve benim gibilere *! amiin* valla sana da kolay gelsin ama benim durum daha bir garip bu sene mezun oluyorum ama yaş geldi 20ye... :( bi sj de 2sene bir de uaa da 1 sene hazırlık okudum bi haltta da yaramadı..hala sürünüyorum lise sıralarında[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 21 yasında (olabilirsem) olacam mezun yani isalla valla iyi hos da kardesim 6 sene de cekilirmi su an sj de 3. senem daha bi bukadar daha var :) bu arada berk sctım topiğinin icine hayırlı olsun diorum ...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Liseyi özlemicem demiyorum ama öss zamanı tam olarak gereksiz bir karın ağrısıydı, okulun kısaltması KÖL öğrenciler arasında geleneksel espri KÖLe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: fizban, 31 Mart 2004 19:02 tarihinde demiş ki: pişman olacaksın bu söylediklerine, keza lise gibi değil hiçbiryer. ha köl de olduğun için lanet edebilirsin lol. ben de sandım üni. mezunu .. :)) girmek zorrr çıkmak daha da .. !mıavv.. *!kedileri kovalamaya çıkar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Berk, 31 Mart 2004 18:46 tarihinde demiş ki: İnanılası gibi değil, 7 yıl az gencsiniz cok genc :P *!saat 12'yi gecmistir 9 senedir suren centiklerine bir yenisini daha ekler...*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Lise değilde üniversite hayatının kıymetini bil. İyi yaşa, çok eğlen. Tabi üniversiteden üniversiteye göre değişir o eğlence olayı..[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Afterdeep, 02 Nisan 2004 01:15 tarihinde demiş ki: Lise değilde üniversite hayatının kıymetini bil. İyi yaşa, çok eğlen. Tabi üniversiteden üniversiteye göre değişir o eğlence olayı.. anaa . .cidden mi ? yaw üni yi de mi arıcaz ? yaşlanıyoz bea .. :))[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar