Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mezun oldum!

Berk

Öne çıkan mesajlar

İnanılası gibi değil,
7 yıl bitti ya, 7 yıl. Kölelik bitti! Bugün son finaimi verdim, dah önce verdiklerimden de çakmadığıma göre bitmiştir lise hayatım...

20 Haziranı da kazasız belasız atlattık mı o festival senin bu festival benim sürtücem...
Bahar da geldi oh...

*! Keyifler Gıcır *
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 31 Mart 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
helal..

valla 17 yasında olmama ragmen 1 sene sj de çakmama takiben 4 senelik liseyi 6 senede yutmaya çalışcm allah kolaylık versin bana ve benim gibilere *! amiin*

valla sana da kolay gelsin ama benim durum daha bir garip
bu sene mezun oluyorum ama yaş geldi 20ye... :(
bi sj de 2sene bir de uaa da 1 sene hazırlık okudum
bi haltta da yaramadı..hala sürünüyorum lise sıralarında[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

21 yasında (olabilirsem) olacam mezun yani isalla

valla iyi hos da kardesim 6 sene de cekilirmi su an sj de 3. senem daha bi bukadar daha var :)

bu arada berk sctım topiğinin icine hayırlı olsun diorum ...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 31 Mart 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
pişman olacaksın bu söylediklerine, keza lise gibi değil hiçbiryer. ha köl de olduğun için lanet edebilirsin lol.

ben de sandım üni. mezunu .. :)) girmek zorrr çıkmak daha da ..
!mıavv.. *!kedileri kovalamaya çıkar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 31 Mart 2004 18:46 tarihinde demiş ki:
İnanılası gibi değil,
7 yıl

az

gencsiniz cok genc :P

*!saat 12'yi gecmistir 9 senedir suren centiklerine bir yenisini daha ekler...*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 02 Nisan 2004 01:15 tarihinde demiş ki:
Lise değilde üniversite hayatının kıymetini bil. İyi yaşa, çok eğlen. Tabi üniversiteden üniversiteye göre değişir o eğlence olayı..

anaa . .cidden mi ? yaw üni yi de mi arıcaz ? yaşlanıyoz bea .. :))[signature][hline]sadece ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...