Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bende güzel resim çizmek istiyorum.Hiçbir yeteneğim yok.İlkokul,ortaokul,lise hepsinde resimlerim berbattı.Şuandada berbat.Basit resimleri çizmeye başladım bu resimle başladım sonra bu Çizdiklerim neredeyse benzer oldu. Çizdiklerimi bilgisayara atamıyorum,usb veya bluetoothum yok.Kendimi geliştirebilecegim resimler önerebilirmisiniz? Bilim Kurgu yönünde resim çizmek istiyorum.Daha çok yaratık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 olm johnny bravoyu harbi senmi cizdin lan süper olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 neden yalan atıorsun sen cizmemissin :S Sağ üsteki fotoyu ters cevirmissin o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ha yanlış okumuşum :D grafik tablet al çok ilgiliysen, yetenekli olduğunu düşünüyorsan bu konuda güzel birşeyler çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Sphere said: Çizdiklerimi bilgisayara atamıyorum,usb veya bluetoothum yok.Kendimi geliştirebilecegim resimler önerebilirmisiniz? Bilim Kurgu yönünde resim çizmek istiyorum.Daha çok yaratık gibi. onlara bakarak çizmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asinanyavuz said: Sphere said: Çizdiklerimi bilgisayara atamıyorum,usb veya bluetoothum yok.Kendimi geliştirebilecegim resimler önerebilirmisiniz? Bilim Kurgu yönünde resim çizmek istiyorum.Daha çok yaratık gibi. onlara bakarak çizmiş işte. tamamda bu kadar kusursuz olması yalan gibi geldi az bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tamamda onları Sphere çizmemiş ki. onlar orjinal çizer kimse onun çizimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sanırsam demek istediği kendi cizdiklerimi usb veya bluetoothum olmadığı icin pc ye atamadım ama bunları cizdim başka cizebilceğim resimler önerebilirmisiniz demiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 edit:bu mesajı yazdıgımı görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben o resimlere bakıp deftere çizdim.O resimleri şunlarla başladım demek için koydum.Onları çizen ben değilim. Güzel resim çizebilmek için böyle basit resimlerden başlayıp gitgide zor resimlere geçeçeğim ve sonunda kafadan güzel resimler çizmeye başlayacağım ancak ilk başta böyle çizilebilecek basit resimlere ihtiyacım var.Ayrıca kendimi geliştirebileceğim türden resimlere.Anlatmak istediğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben de nesi kötü dicektim tam. avatar gayet de iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben en iyisi çizdiklerimi internet cafede bilgisayara atayımda öyle göstereyim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence bir göster yorum yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 çizimleri gördükten sonra yorumlarız tabi.. ama yanlış anlama süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ne super olmuş dasaa bişi görmüyosunki, super olmuşun değerini düşürmiyelim efenim. pekala superde olmuş olabilir ama görmek lazım önce, bide ne tarz cizmek ne cizmek sitiyorsun bilmek lazım ona göre bişiler sölemer tavsiye etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dasaaa said: çizimleri gördükten sonra yorumlarız tabi.. ama yanlış anlama süper olmuş. Cuce said: ne super olmuş dasaa bişi görmüyosunki, super olmuşun değerini düşürmiyelim efenim. pekala superde olmuş olabilir ama görmek lazım önce, bide ne tarz cizmek ne cizmek sitiyorsun bilmek lazım ona göre bişiler sölemer tavsiye etmek lazım azuahahha bi yanlış anlama olayı daha.. ilk mesaja cevap yazan -kimse artık- yazılanı yanlış anlayıp error vermiş.. cüce'de benim yazdığımı yanlış anlayıp 2.error'u verdi şimdi.. devamını bekliyoruz. yanlış anlamalar süper şekilde devam ediyor.. yine bi önceki mesajda da dediğim gibi "çizimleri gördükten sonra yorumlarız tabi.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 okumuyoruz abi mesajları :) karşılıklı giydirmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ulam ne bodos adamlarsınız, okusanıza önce söyleneni. Gerçi ilk yanlış anlaşılma Türkçe kıtlığından biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benim tavsiyem bunlar gibi ilüstrasyonlardan baslamaman yönünde. cünkü burdaki gibi çizerler belirli bi göz ve el eğitiminden geçtikten sonra kendi tarzlarını yaratıp böyle çizimler yapıyorlar. baktığın vakit anatomiye dair görebilceğin tek şey temel anatomik oranlar 2 bacak 2 kol vs vs. gibi. o yüzden önce kuralları bilmelisin ki sonra onları düzgün bi biçimde eğip bükebilesin. bence etrafındaki şeylerden basla cizmeye, masa, sandalye, çiçek, insan, ha yeterli materyal bulamıyorum dersen bi desen kursuna yazılabilirsin, pek faydasını görürsün emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bende disleksi var abi gidip geliyo idare ediniz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 1.resim 2.Resim Etrafımdaki nesnelerimi çizeyim ? Başka türlü olmazmı :( Kendimi geliştirebilmek için yardımcı olun lütfen.Çok çok amatör biriyim ve kendime başıma nasıl gelişebilirim.Biraz zevk alabileceğim şeyler önerirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 İşin temelini öğrenmeden böyle şeylere girişemezsin. Aegean'ın dediklerine tamamen katılıyorum. Resmin temelleri zaten perspektif,çizgi... Bir kursa gitsen düz çizgi çizerek başlayacaksın öğrenmeye. Nesneleri olduğu gibi çizemezken üzerinde oynanmış halini nasıl çizeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hazır bu akdar stilize şeyleri kopyalamak cok bişi kazandırmaz sana, önce önündekini görmeyi elini serbest ve rahat kullanabilmeyi öğrenmen lazım, o yüzdende önüne armut koyup bi cizmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gölge ve ayrıntılar beni çok zorluyor ondan önüme birşey koyup çizmek zor geliyor.Bu çizdiğim resimlerin hiçbiryerinde oynama yapamam, benim istediğim oynama yapabilmem. Kafamda ilginç yaratıklar hayal ediyorum ancak çizmeye başladığımda iğrenç şekiller ortaya çıkıyo.Bi dinazor kafası bi boynuz bi pençe bi kanat(bi kuyruk bile) çizemiyorum. Yarın bir nesne bulup onu çizicem.Yapabileceğimi sanmıyorum ama deneyeceğim.Desen kursu ne yaw,halı dokumucam abi ben acayip resimler çizmek istiyorum :D Kurs işi yaş kendim çalışmam gerek. i wanna be made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar