Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende güzel resim çizmek istiyorum

Sphere

Öne çıkan mesajlar

Bende güzel resim çizmek istiyorum.Hiçbir yeteneğim yok.İlkokul,ortaokul,lise hepsinde resimlerim berbattı.Şuandada berbat.Basit resimleri çizmeye başladım

bu resimle başladım

sonra bu

Çizdiklerim neredeyse benzer oldu.

Çizdiklerimi bilgisayara atamıyorum,usb veya bluetoothum yok.Kendimi geliştirebilecegim resimler önerebilirmisiniz?
Bilim Kurgu yönünde resim çizmek istiyorum.Daha çok yaratık gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben o resimlere bakıp deftere çizdim.O resimleri şunlarla başladım demek için koydum.Onları çizen ben değilim. Güzel resim çizebilmek için böyle basit resimlerden başlayıp gitgide zor resimlere geçeçeğim ve sonunda kafadan güzel resimler çizmeye başlayacağım ancak ilk başta böyle çizilebilecek basit resimlere ihtiyacım var.Ayrıca kendimi geliştirebileceğim türden resimlere.Anlatmak istediğim buydu.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
çizimleri gördükten sonra yorumlarız tabi..
ama yanlış anlama süper olmuş.

Cuce said:
ne super olmuş dasaa bişi görmüyosunki, super olmuşun değerini düşürmiyelim efenim.

pekala superde olmuş olabilir ama görmek lazım önce, bide ne tarz cizmek ne cizmek sitiyorsun bilmek lazım ona göre bişiler sölemer tavsiye etmek lazım

azuahahha bi yanlış anlama olayı daha..
ilk mesaja cevap yazan -kimse artık- yazılanı yanlış anlayıp error vermiş.. cüce'de benim yazdığımı yanlış anlayıp 2.error'u verdi şimdi.. devamını bekliyoruz.

yanlış anlamalar süper şekilde devam ediyor.. yine bi önceki mesajda da dediğim gibi "çizimleri gördükten sonra yorumlarız tabi.."
Sosyal ağlarda paylaş

benim tavsiyem bunlar gibi ilüstrasyonlardan baslamaman yönünde. cünkü burdaki gibi çizerler belirli bi göz ve el eğitiminden geçtikten sonra kendi tarzlarını yaratıp böyle çizimler yapıyorlar. baktığın vakit anatomiye dair görebilceğin tek şey temel anatomik oranlar 2 bacak 2 kol vs vs. gibi. o yüzden önce kuralları bilmelisin ki sonra onları düzgün bi biçimde eğip bükebilesin. bence etrafındaki şeylerden basla cizmeye, masa, sandalye, çiçek, insan, ha yeterli materyal bulamıyorum dersen bi desen kursuna yazılabilirsin, pek faydasını görürsün emin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Gölge ve ayrıntılar beni çok zorluyor ondan önüme birşey koyup çizmek zor geliyor.Bu çizdiğim resimlerin hiçbiryerinde oynama yapamam, benim istediğim oynama yapabilmem.

Kafamda ilginç yaratıklar hayal ediyorum ancak çizmeye başladığımda iğrenç şekiller ortaya çıkıyo.Bi dinazor kafası bi boynuz bi pençe bi kanat(bi kuyruk bile) çizemiyorum.
Yarın bir nesne bulup onu çizicem.Yapabileceğimi sanmıyorum ama deneyeceğim.Desen kursu ne yaw,halı dokumucam abi ben acayip resimler çizmek istiyorum :D Kurs işi yaş kendim çalışmam gerek.

i wanna be made
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...