Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutma sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar önce kısa bir geçmiini anlatayım olayın,geçen sene bi kızla tanıştım,güzeldi falan. ne olduğunu anlamadan kızdan hoşlanmaya başladım,sonrada zamanla kıza karşı ilgim arttı. ama içime atmaya karar verdim ve söylemedim, geçer diye bekledim olmadı,sonra kıza söyleyeyim belki geçer dedim, o da olmadı.

neyse gel zaman git zaman hala unutamamış bulunuyorum, hala kız bana bi şey söylediğinde dünyayla tüm ilişkimi kesiyorum.
böyle kolay yoldan unutmanın bir yolu bir yordamı var mıdır, ya da bunun da bir adabı var mıdır nedir.
işte böyle,yardım edeceklere şimdiden teşekkürler =)
Mesaj tarihi:
Akşam 3 saat uğraştım unutmaz bu adam. Benim daha önce kaç kıza aşık olup acı çekip unuttuğumu bizzat gördü. Test edilip onaylanmış unutma taktiklerimi denemeyi istemedi bile.

Tamamen kendini inandırma meselesi, ama arkadaş hala bi umut olduğu için buna gelemiyor. Unutamaz. Of. Yazık valla :(
Mesaj tarihi:
Seni istememesine rağmen arkasından koşmanın büyük bir zaman kaybı olduğunu söyle kendine durmadan.
O zaman unutmak isteyeceksindir.

Bir de bütün alakanı kes derim.
Mesaj tarihi:
abi kızla irtibatımı kessem de bi gün bam diye karşıma çıkıp naber diyor,o an 2 gün iptal oluyorum zaten.
kıza da açıldım kız ben açılmadan başkasıyla çıktı :D

yani mesela şunu mu yapmalıyım naber dediğinde bakmadan devam mı etmeliyim en basitinden.
Mesaj tarihi:
naber derse, iyiyim sen nasılsın de. o da iyiyim ben de diyecektir muhtemelen. "sevindim, görüşürüz daha sonra." dersin ve uzaklaşırsın. üst üste birkaç kez yaptığında ya senin üzüldüğünü ve bilerek yaptığını anlayacak, ya da senin ondan uzaklaşmaya çalıştığının farkına varacak. kasma kendini :P
Mesaj tarihi:
Şuna umut vermeyin ya ÖSS'ye girecek bu sene. Belki kaçarsam kovalar diye heves edicek sonra niye kovalamıyo yaa diye morali bozulacak. Onu düşünecek yine sürekli. Unut diyin, gerçekçi olun, çakın ağzına iki tane :D

Unutması lazım yoksa hefelerine ulaşamayacak. Kız mı yok abi sana bulursun başkasını
  • Yeni Oluştur...