Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutma sorunsalı

naraso

Öne çıkan mesajlar

merhabalar önce kısa bir geçmiini anlatayım olayın,geçen sene bi kızla tanıştım,güzeldi falan. ne olduğunu anlamadan kızdan hoşlanmaya başladım,sonrada zamanla kıza karşı ilgim arttı. ama içime atmaya karar verdim ve söylemedim, geçer diye bekledim olmadı,sonra kıza söyleyeyim belki geçer dedim, o da olmadı.

neyse gel zaman git zaman hala unutamamış bulunuyorum, hala kız bana bi şey söylediğinde dünyayla tüm ilişkimi kesiyorum.
böyle kolay yoldan unutmanın bir yolu bir yordamı var mıdır, ya da bunun da bir adabı var mıdır nedir.
işte böyle,yardım edeceklere şimdiden teşekkürler =)
Sosyal ağlarda paylaş

naber derse, iyiyim sen nasılsın de. o da iyiyim ben de diyecektir muhtemelen. "sevindim, görüşürüz daha sonra." dersin ve uzaklaşırsın. üst üste birkaç kez yaptığında ya senin üzüldüğünü ve bilerek yaptığını anlayacak, ya da senin ondan uzaklaşmaya çalıştığının farkına varacak. kasma kendini :P
Sosyal ağlarda paylaş

Şuna umut vermeyin ya ÖSS'ye girecek bu sene. Belki kaçarsam kovalar diye heves edicek sonra niye kovalamıyo yaa diye morali bozulacak. Onu düşünecek yine sürekli. Unut diyin, gerçekçi olun, çakın ağzına iki tane :D

Unutması lazım yoksa hefelerine ulaşamayacak. Kız mı yok abi sana bulursun başkasını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...