naraso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 merhabalar önce kısa bir geçmiini anlatayım olayın,geçen sene bi kızla tanıştım,güzeldi falan. ne olduğunu anlamadan kızdan hoşlanmaya başladım,sonrada zamanla kıza karşı ilgim arttı. ama içime atmaya karar verdim ve söylemedim, geçer diye bekledim olmadı,sonra kıza söyleyeyim belki geçer dedim, o da olmadı. neyse gel zaman git zaman hala unutamamış bulunuyorum, hala kız bana bi şey söylediğinde dünyayla tüm ilişkimi kesiyorum. böyle kolay yoldan unutmanın bir yolu bir yordamı var mıdır, ya da bunun da bir adabı var mıdır nedir. işte böyle,yardım edeceklere şimdiden teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gerçekten unutmayı istiyor olsaydın bu konuyu açmazdın. Unutmak istemen yeterli kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Akşam 3 saat uğraştım unutmaz bu adam. Benim daha önce kaç kıza aşık olup acı çekip unuttuğumu bizzat gördü. Test edilip onaylanmış unutma taktiklerimi denemeyi istemedi bile. Tamamen kendini inandırma meselesi, ama arkadaş hala bi umut olduğu için buna gelemiyor. Unutamaz. Of. Yazık valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sen kıza açılmadın mı anlatmadın orayı? açılmadıysan kolay, şunu düşün; sen kıza bakıyorsun kız ise bir başkasına. oof ne acıklı ve acı hüü : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Açıldı kıza, kız istemedi. Başkasıyla da çıkmış sonra. Adam yine de unutamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 senden hoşlanan iyi bi kızla çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hangi konuda iyi olsun onu tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 insan olarak iyi, salak olmayan manasında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Seni istememesine rağmen arkasından koşmanın büyük bir zaman kaybı olduğunu söyle kendine durmadan. O zaman unutmak isteyeceksindir. Bir de bütün alakanı kes derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu muhabbeti bilip de çıkacak olan kız iyi olmaz zaten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kızla konuşma? tüm irtibatını kes yani? olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi kızla irtibatımı kessem de bi gün bam diye karşıma çıkıp naber diyor,o an 2 gün iptal oluyorum zaten. kıza da açıldım kız ben açılmadan başkasıyla çıktı :D yani mesela şunu mu yapmalıyım naber dediğinde bakmadan devam mı etmeliyim en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 PrudenT said: senden hoşlanan iyi bi kızla çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben de hoşlanmak isterim, hatta fazlasını isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 naber derse, iyiyim sen nasılsın de. o da iyiyim ben de diyecektir muhtemelen. "sevindim, görüşürüz daha sonra." dersin ve uzaklaşırsın. üst üste birkaç kez yaptığında ya senin üzüldüğünü ve bilerek yaptığını anlayacak, ya da senin ondan uzaklaşmaya çalıştığının farkına varacak. kasma kendini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Adam böyle çok deli aşık olmak istiyo. Acı çekmek istiyo. Ama kızla beraber de olmak istiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tercüman mısın :D aah ah nerde o eski günler. çekelim acıları içkiyle beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya adamın sorununu çözmesi için anlamanız lazım. Ben söylüyorum işte söylemediklerini :D Kızarsa msn açık zaten kızar susarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 deneriz o zaman ilişkiyi kesmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kızdan çekinmeyeceksin, bırak o çekinsin. zaten sen açılmışsın da. artık geri adım atacaksın ki kovalasın seni; kaçan kovalanır misali ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben kıza pek bişey yapmıyorum 3-4 aydır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yuha. önceden ne yapıodun derdim ama neyse :D kıza ilgi gösterme, soru sorduğunda sadece cevapla, muhabbet açma yeter. unuttun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Şuna umut vermeyin ya ÖSS'ye girecek bu sene. Belki kaçarsam kovalar diye heves edicek sonra niye kovalamıyo yaa diye morali bozulacak. Onu düşünecek yine sürekli. Unut diyin, gerçekçi olun, çakın ağzına iki tane :D Unutması lazım yoksa hefelerine ulaşamayacak. Kız mı yok abi sana bulursun başkasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 maelstrom said: yuha. önceden ne yapıodun derdim ama neyse :D kıza ilgi gösterme, soru sorduğunda sadece cevapla, muhabbet açma yeter. unuttun bile.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 naraso said: ben de hoşlanmak isterim, hatta fazlasını isterim =) sevildiğini hissetmek iyi gelir böyle durumlarda. kapılıverirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar