Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bitli piyade olmanın romatik bir tarafı var bence :), savaşda en önde biz olacağız hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 3 maymun olacaksın yeri geldiginde işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Law said: Bitli piyade olmanın romatik bir tarafı var bence :), savaşda en önde biz olacağız hehe. piyadeyim, en öndeyim bu gazla kandırıldım ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 azhuahuh :D burda yazdıklarımızı kimseye söylemeyin. sonra askerden soğutuyon diye içeri atmasınlar bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 int cafeci olursam ben gösteririm ip adresleriniz ile birlikte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben olsam ben de yapardim. admin panel falan ugrasma, direk hapse attir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dory nedir bu düşmanlık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 DynamicK said: int cafeci olursam ben gösteririm ip adresleriniz ile birlikte =) auhuah internet cafeci dedi. milyonda bi şansın var onun için :D ama internet olan bi yere düşebiirsin. mesela yazıcı olursan ve orda da internet bağlantısı olursa yaşadın. aa bi dk ya. Dyna ne mezunusun? çalıştığın bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 inan kek yapıp getireyim arada dlskmlsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 carsi izninde pati bulusmasi yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 pavyona götüreyim çarşı izninde askamklv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 askerde gazino var zaten Cons. pavyona gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 DynamicK said: bu arada ben suan asker öncesi kilo almakla meşgulum askerde vericem diye daha da alırsam bittim hehe egitim vermezler ise ben kendim koşarım deli gibi =) Elektrik Elektronikçi değil misin abi sen? Senin sorumluluğuna verirler bir televizyon, sabah akşam beklersin başında, o kilolar da katlanır öyle dönersin sonra. Askerde vericem diye kilo mu alınır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 auhauhau askerlik hakkında CMYLMZ dvd sinde anlatılmıştı bişeler. açın izleyin. uahuah aklıma geldi yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 askerlik sac cikartiyormus diye soylentiler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 dominic said: askerlik sac cikartiyormus diye soylentiler var? Arkadaşlar birkaç kelin yaydığı böyle asılsız söylentilere kulak asmayınız lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ascreaus msn e giremiyom, sen nerde yapıyon ? =) tebrikler inanbab. izmir iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi koşuda arkadaki adamın gözler gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oper said: dory nedir bu düşmanlık :S Sinirli sinirli,bırak hıncını erkeklerden alıp rahatlasın. Atın bunları hapse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Siz bir değiştirici çavuş olunda görim sizi, 2-4 nöbetiyse, 1 de kaldırırlar sizi giyinirsiniz, sonra nöbetçileri kaldırırsınız ve aranızda şöyşe muhabbetler döner ; - Ahmet kalk giyin, nöbetin var. - Bir 5 dakika daha çavuş lütfeennn. Hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 fizban said: ascreaus msn e giremiyom, sen nerde yapıyon ? =) 54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE bu akşam kaan uygunsa uğrayıcam istersen gel ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 edirne ciğeri çekti canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ascraeus said: fizban said: ascreaus msn e giremiyom, sen nerde yapıyon ? =) 54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE bu akşam kaan uygunsa uğrayıcam istersen gel ehu way kabakçı edirne ! gelemem sanırım, ama sana sevgilerimi gönderiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya benim askerligin cıktıgı yer ufacık biyer arkadaşın narlıdereye cıktı haritada j.lo poposu kadar yer işgal ediyo uçsuz bucaksız ufak yer iyidir diyorlar genelde deniz kenarı bir de elektrik elektronik mezunuyum bu arada belki komtana yabancı dil falan iyi diyip ehliyeti de gösterip özel hizmet edebilirim sırtım yere gelmez hehe =) en azından tek eşli oluruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar