SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dünya Baya Karıştı Rusya - Gürcistan Sayesinde Sizce 3. Dünya Savaşına doğrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 3. Dünya Savaşı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 savaşta cılgınca çatışmak istiyorum benide alın savaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Çin'in ABD'ye karşı cepheleşmesi söz konusu olmadıkça yada El Kaide ayarında bir örgüt Amerika'nın kalbine NBC silah kullanmanın bir yolunu bulmadıkça ben dev bir küresel sıcak savaş başlayacağına inanmıyorum. Şu anki Gürcistan krizi enerji dağıtım hatlarının kontrol altında tutulabilmesi açısından çok daha önceden Rusya ve ABD arasında gizli anlaşmayla bitirilmiş bir "iş" gibime geliyor, aksi olsaydı en basitinden 24 saat geçmeden 501. hava indirme birliği'ni Azerbaycan üzerinden Gürcistan topraklarına intikal ederken görürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Selam Ben Çok Ciddiyim Onun İçin Böyle Yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Selam MSN Niye Kapalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 www.doğrumu.com doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı bu gidişle yörünge dışında olur. -ractamainus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 3. dünya savaşı çıkar mı? Türkiyenin bu savaşta yeri ne olur ? Türk ordusu dünyada kaçıncı sırada ? Yabancı basından mehmetçiğe övgü dolu sözler. az sonra show ana haberde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karpuzseven said: 3. Dünya Savaşı bitti. hadi ya ne zaman oldu bu ayrıca shuTdoWnX counter strike çılgını seni o savaş ta tekrar canın olmayacak öleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hiçbirşeyde olmaz, olan sivillere oluyor yine. Çin neden abd ye kafa tutsun gerek yok zaten geleceğin süper gücü olmaya gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar