^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Gidicek yer arayışım konusunda azbuçuk kararlar verdim,eleme yapa yapa ingiltere,ukrayna/sadece kievi,singapur kaldı elimde. Bunların arasında ilk tercih tabi ingiltere. Ama adamlar yeni vize uygulamasına geçtiler,geçicekleri geçen seneden belliydi zaten,neyse, buna göre maddi durumları biraz ağırlaştırılmış, ha birde garip şekilde geçen sene Türkiyedeki birsürü ingilizce eğitimli ünileri kabul eden sistem,türkiyeden 2 üni dışındakilerin ingilizcesini saymıyor,ieltsye koşun diyor. Uğraştırıcak sanırım. Ama ukrayna ve singapura vize hakkında düzgün birşeyler bulamadım,bilgiye ihtiyacım var,ve birde genel olarak bu 3ülke hakkında bilgi alabilirsem süper olur,ingiltere ve singapuru gayet iyi biliyorum gerçi ama 1hafta gezmekle yaşamak arasında farklar vardır. Birde bu evlilik vizesi ne menem birşeymiş,senelerdir arkadaşız ayağı çektiğim yazları görüştüğüm ingiliz arkları biranda gözüme güzel gelmeye başladılar fgfgfdgdgdfhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 off topic ama hangi iki okulmuş onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hangi 2 üniversite o merak ettim ama? edit: aha ginaly sormuş ehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 birinin odtü olduğunu biliyorumda diğerini hatırlamıyorum,bu arada bilkenti ve sabancıyı kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bilgi galiba diğeri de.. en azından bilgi'den LSE ile çift diplomalı mezun olan arkadaşım vardı.. galiba bilgiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ^^ShadowSong^^ said: birinin odtü olduğunu biliyorumda diğerini hatırlamıyorum,bu arada bilkenti ve sabancıyı kabul etmiyor laf da yedik utku. hevesimiz kursağımızda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar