endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Nick : éndléss Server : Karazhan Migrate durumu : Açık Armory : The World of Warcraft Armory feral gear armoryde göründüğü gibidir ek olarak hit stamina veya daha fazla dodge arttırmak isterseniz birçok item trinket vs charda bulunuyor. resto set olarak 4 parça t6 ve monky set olarakda za mh bt karışık gear mevcuttur.Dps gear olarakda mh ve btdeki bütün alabilceği itemleri almıştır. Pvp gear olarak 430 resi 11k hp 1720 heal up var. Üstündeki gearla end game çok rahat görebilirsiniz.. Satış sebepim real hayatıma daha çok zaman ayırmak ve Üniversite dönemlerimi daha rahat geçirmektir.. Ss : fiyat olarak 650 ytl düşünüyorum pazarlık payı vardır.. ulaşım : [email][email protected][/email] yada burdan ö.m ile ulaşabilirsiniz.. ek olarakda alt char 70 lvl shadow priest vardır oda hediyem olcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla güzel karaktermiş cidden inş 650 veren cıkar zor gibi ama iyi kasmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Karakter oldukça iyi de herhangi bir karaktere 500+ istemek için çok geç sanırım, expansion sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yok ya satiliyor. alani var yani bizzat gordum 700 800 e gider charlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ailevi durumu çok iyi olan insanlar alabiliyor bazen denemek lazım şansı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Account sana mı ait ? Aitse kimlik resmini de vericek misin account ile beraber ? CD-Key var mı ? Gizli soru/cevap var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 accunt bana ait cdkey-gizli soru-mail-hatta cdkutuları bile duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kimlik resmini de vericek misin acc la beraber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kimlik resmi diyerek kimlik fotokobisini demeye çalışıyorsan veririm.gerekli kütük bilgileri doğum kağıtları falanda istermisin yada 7göbek sülale çıktısı:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 okdrda abes bi soru deil cunku account çalındığı zmn kimlik fotokopisi isteyebiliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 o kadar korkuyorsan paraya kiy aktar hesabi kendi acc ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 650 lira veren kişi de 60ytl ye kıyıp yapsın okadarını zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yok 60 değil yeni keyler cd ler + migrada 80 felanda o tutuyor yanlışım yoksa 650 veren 80 den korkmaz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 accunt satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kaça sattın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 türke satmak ucuza satmak oluyor wowda. şimdi gördüm ilanını ben de satmaya çalışıyorum, benim account biraz manyak olduğu için 1300 euro falan bekliyorum şimdilik 900 euroe vermeye kalkanlar var. yalnız şunu söylemek istedim ki senin accountu yabancılara 800e okuturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar