Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RapidShare Program

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Jandor said:
rapide gir optionsa gir direkt download diye bişi var onu tıkla

onu yaptıktan sonra otomatik bi linke tıkladığında direk indirir...
tesekkur ederim sunun icin kendi programlarini neden yapmazlar direk linkleri veriyim user/pass ida giriyip tek tek sayfa acmadan indiriyim:(
Sosyal ağlarda paylaş

flashget harika bu konuda.

2 tane rapid account in mi var, download listini copy le paste le. sana bir window acicak, default olan account inla girmek istersen sadece directory i sec yeter.

ama baktin kotan doldu, hemen oradaki account bilgilerini degistir, ok le . bu kadar.

flashget muhtesemmis, allah razi olsun yapanlara :D
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:
flashget harika bu konuda.

2 tane rapid account in mi var, download listini copy le paste le. sana bir window acicak, default olan account inla girmek istersen sadece directory i sec yeter.

ama baktin kotan doldu, hemen oradaki account bilgilerini degistir, ok le . bu kadar.

flashget muhtesemmis, allah razi olsun yapanlara :D
idm kullandinmi peki bence kullanmadigin sey hakkinda yorum yapma:) ben begendim kardesim donmem bu yoldan:P
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın sorduğu şeyi download manager yarışına çevirmişsiniz, tebrikler.

Zaten açıklanmış da tam oturmamış galiba, tekrar anlatayım; rapidshare.com'da Premium Zone'a giriş yapıp Options'daki Direct Download kutusunu tıkla Save de, ondan sonra bütün download managerlarla indirebilirsin. Programların "Login required" tarzı bölümlerine rapid user-passını da yazman gerekicek ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Adamın sorduğu şeyi download manager yarışına çevirmişsiniz, tebrikler.

Zaten açıklanmış da tam oturmamış galiba, tekrar anlatayım; rapidshare.com'da Premium Zone'a giriş yapıp Options'daki Direct Download kutusunu tıkla Save de, ondan sonra bütün download managerlarla indirebilirsin. Programların "Login required" tarzı bölümlerine rapid user-passını da yazman gerekicek ama.
konuyu dagitan ben oldum ozur dilerim idm gercekten cok farkli geldi bana fazla akilli:) herkeze iyi gunler kitlenebilir konu8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...