vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yanlis anlamayin para odeyip kullaniyorum sadece sole bir program varmi merak ediyorum; rapid linkleri var elimde ama linke tikla premium sec download a tikla sıkıldım:( direk linki acabilcek program yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 orbit downloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 rapide gir optionsa gir direkt download diye bişi var onu tıkla onu yaptıktan sonra otomatik bi linke tıkladığında direk indirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 internet download manager direk indirio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Jandor said: rapide gir optionsa gir direkt download diye bişi var onu tıkla onu yaptıktan sonra otomatik bi linke tıkladığında direk indirir...tesekkur ederim sunun icin kendi programlarini neden yapmazlar direk linkleri veriyim user/pass ida giriyip tek tek sayfa acmadan indiriyim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 internet download manager kesinlikle. yaz passwordünü bilmem neni. kopyala bütün forumlardan linkleri sağ klick idm ile indir tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Madcat said: internet download manager kesinlikle. yaz passwordünü bilmem neni. kopyala bütün forumlardan linkleri sağ klick idm ile indir tamamdır.tesekkur ederim denicem simdi free download manager kullaniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 RapGET var rapid için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 flashgetide kullanabilirsin. key/crack aramaklada uğraşmazsın gayette düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Masteis said: RapGET var rapid içininternet download manager cok basariliymis tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 flashget harika bu konuda. 2 tane rapid account in mi var, download listini copy le paste le. sana bir window acicak, default olan account inla girmek istersen sadece directory i sec yeter. ama baktin kotan doldu, hemen oradaki account bilgilerini degistir, ok le . bu kadar. flashget muhtesemmis, allah razi olsun yapanlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 draedan said: flashget harika bu konuda. 2 tane rapid account in mi var, download listini copy le paste le. sana bir window acicak, default olan account inla girmek istersen sadece directory i sec yeter. ama baktin kotan doldu, hemen oradaki account bilgilerini degistir, ok le . bu kadar. flashget muhtesemmis, allah razi olsun yapanlara :Didm kullandinmi peki bence kullanmadigin sey hakkinda yorum yapma:) ben begendim kardesim donmem bu yoldan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 idm her türlü yönetir, free indirirken bile sorun çıkarmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Adamın sorduğu şeyi download manager yarışına çevirmişsiniz, tebrikler. Zaten açıklanmış da tam oturmamış galiba, tekrar anlatayım; rapidshare.com'da Premium Zone'a giriş yapıp Options'daki Direct Download kutusunu tıkla Save de, ondan sonra bütün download managerlarla indirebilirsin. Programların "Login required" tarzı bölümlerine rapid user-passını da yazman gerekicek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Baggio said: Adamın sorduğu şeyi download manager yarışına çevirmişsiniz, tebrikler. Zaten açıklanmış da tam oturmamış galiba, tekrar anlatayım; rapidshare.com'da Premium Zone'a giriş yapıp Options'daki Direct Download kutusunu tıkla Save de, ondan sonra bütün download managerlarla indirebilirsin. Programların "Login required" tarzı bölümlerine rapid user-passını da yazman gerekicek ama.konuyu dagitan ben oldum ozur dilerim idm gercekten cok farkli geldi bana fazla akilli:) herkeze iyi gunler kitlenebilir konu8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar