LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban'ın yeni trailer'ı yepyeni bir site ile birlikte DL'ye sunuldu. 19 MB'lik trailer: http://pdl.warnerbros.com/harrypotter/us/med/azkaban/xljasdle_hp_poa_tlr2_qt_500.mov Birde şeyi merak etmekteyim. TR'de yaşıt bir HP sever bulmak bayağı zor (21 yaşındayım :)) çünkü HP okuduğumu ve fan'ı olduğumu söylediğim zaman "ulan çocuk şeysi mi okuyosun" tipinde anlamsız tepkiler alıyorum. Sizinde olaya bakış açınızı merak ediyorum. Yurt dışında çok farklı çünkü olay.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 27 Mart 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LathspeLL tarafından 27 Mart 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ben 17 yaşındayım ve benimde hoşuma gidiyo[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 *!azmonun yorumunu görmez* *!topiğide görmez* Lotr Lotr Lotr, Hayrı pıtır,sen otur..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 cok guzel, cok eglenceli kitaplar harry potter serisi. bosver kendilerini okumamak icin kasanlar kastiklariya kalsinlar. neler kacirdiklarini bilmiyoirlar. yain bir gun kardesime, cocuguma, kuzenime aldim diye alirlar ellerine l)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bende HP'den önce LOTR LOTR LOTR diyordum ve HP'den nefret ediyordum. Filmini izliim dedim, izleyince hoşuma gitti. Sonra hastası oldum. Ama tabiki LOTR kadar olamaz.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 alakasizlar ki zaten? tek ortak noktalari fantastik kurgu turunde yazilmis olmalari.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 harry potter bence çok baydı kitaplarını okudum ilk 3 tanesini özellikle en sevmediğim noktası kitapı okudugun zaman ondan önceki kitapların özetleri oluyor hep 100 sayfa falan buda bayıyor bence insanı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 2. film kötüydü ama bu güzel olacak gibi, trailerını beğendim ben, şarkı felanda güzel :) bide para bulup kalan kitaplarını da alabilsem :P bu arada yazarın serveti 1 milyar $'ı geçmiş diyorlar.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya esasında kötü bir eser değil ama lotr gibi devasa eserlerle karşılaştırılması harry potter serisini direk ezdi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 O tekrarlar benide sıktı çok tabiki, allahtan 5. kitapta öyle tekrarlar yok. HP'nin millletin gözünden düşmesinin nedeni basında sürekli LotR ile karşılaştırılması, hatta Times dergisinin kapağında bile karşılaştırtılar, hemde yüzsüzce. Kapağı ikiye bölmüşler çizgi ile sol tarafta HP, sağ tarafta LotR alta doğruda çeşitli kıstaslar. Yok "en çok büyü hangisinde, HP: 9 LotR: 8... gibi ibareler vardı, buda beni delirtmişti tabi.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yanlız bu uzantı .mov hangi programla çalışıyor ? xp deki media player çalıştırmadı da..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Quicktime ile çalışıyor. http://www.apple.com/quicktime/[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ya böle bi dosya için başka program yükleme hedesine son derece uyuz oluyorum :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ben 33 yasindayim ve BAYILIYORUM. Yasla ilgisi yok algı ve kültürle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 trailer güzel.. yalnız harry, hermione ve diğer çocuk(hatırlamadım ismini şimdi) baya büyük gözüktü diğer filmlere göre.. :) edit: büyük gözüktü derken, ergenliğin etkilerinden bahsediyorum yani :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 30 Mart 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ron hakikaten deve gibi olmus.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar