Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 rüya görüyodum, kötü kötü adamlar vardı, biri silah çekti bana bende kıvrak bi hareket yapıp silahını alıcaktımki o kıvrak hareketi yatakta yapmaya çalışmış olsam gerek, kendimi yerde buldum. la allahtan ranzanın üst katında yatmıyodum ha ama yatsam ne komik olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Evet çok gülerdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 asuhausha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bide uyandığında gece yattığın yatakta olmadığını farketmek var hemde hiç alkol almamışken.nedeninin ise gece yattığın yatağın kırıldığını, altında baza olmadığı için 30 cm yatakla birlikte düşüp o sese rağmen uyumaya devam ettiğini öğrenmek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bana da olmuştu ya o, akşam yattım, sabah kalktığımda yatak baş koyulan taraftan aşağı çöşmüş altında tutuğu tahta kısım kırılmıştı herhalde ama ayak tarafı normalde.. Sabah baş zeminde ayaklar havada uyanınca dumur olmuştum baya.. ama yorgundum çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 rsercano27 rsercano27 is offline Registered User Join Date: Aug 2008 Posts: 1 in Turkish Tİme When we will Enter EuroBattle? evet şimdine n alaka dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 önce yorganın ( mevsime göre pike ) düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 theCio said: Bana da olmuştu ya o, akşam yattım, sabah kalktığımda yatak baş koyulan taraftan aşağı çöşmüş altında tutuğu tahta kısım kırılmıştı herhalde ama ayak tarafı normalde.. Sabah baş zeminde ayaklar havada uyanınca dumur olmuştum baya.. ama yorgundum çok :D brni bi de gece annemler yataktan kaldırıp başka bir yatağa götürmüşler.o arada da uyanmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Kardeşim küçükkken içerden önce çat sonra vöheee diye bir ses geldi. Bir gittim yataktan düşmüş ağlıyor. Bu ağladıkça ben gülüyorum. Hatırladıkçada hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Benim yatağım da duvara dayalı, artık yazın sıcağından buz gibi duvara yapışarak uyumak adet oldu, sonra bir gün kendimi duvar ile yatak arasında yerde uyuken buldum artık nasıl yapışmışsam yatağı ittirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 rüyamda tükürüp uyanmıstım ben de yastık batmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Archangel_ said: bide uyandığında gece yattığın yatakta olmadığını farketmek var hemde hiç alkol almamışken.nedeninin ise gece yattığın yatağın kırıldığını, altında baza olmadığı için 30 cm yatakla birlikte düşüp o sese rağmen uyumaya devam ettiğini öğrenmek var :) aynen bu şekilde arkadaşım ranzamı kırmıştı, uyumayada devam ediyordu yuh ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bazen rüyamda tekme attığım oluyor. etrafta bişe varsa ayak gidiyor tabi. söve söve uyanıyosun şok olmuş vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Uyurken kahkaha attığım için kendi sesimle uyandığımda oldu, ağladığım için ıslak bi yastıkla uyandığımda oldu. Tabi sinirlendiysem "bekle şimdi ebeni..." diye etrafa yumruk sallayıp bi yerlere elimi kolumu çarparak uyandığımda, korktuğumda yatakta zıplayıp kendimi yerde bulduğumda. Ama en çok bi deliğe düşerim ordaki hava boşluğu içime kaldırır öle uyanırım.. Pek rahat uyuyamam bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bende düşmüştüm bi kere çıktıgım kız öldürmeye kalkmıştı rüyamda dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 toggie said: rüyamda tükürüp uyanmıstım ben de yastık batmıstı. ahah bunu bi ara çok yapıyodum ne iğrenç bişey ya, kokuyo ortalık falan böle o uyku haliyle gidip bide yüzünü yıkaman gerekiyo yoksa kokudan uyuyamıyosun tekrar bööö... allahtan kesildi :) bide bikere yüksek ateşim vardı. uyukluyordum annem uyandırıp üstümü değiştirmemi istemiş. çıkarmışım değiştirmişim tekrar yatmışım. uyandığımda farklı bi kıyafet olduğunu görünce dumur olmuştum çünkü hiçbirini hatırlamıyordum :) yüksek ateş demekki bilinci kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bazen de salyan akar yastığa paso. off çok iğrenç ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 alkolu falza kacırdıgım bır gece tuvaletın onunde uyurken bulmustum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 en çok biyerden düşerken böyle uçurum olsun veya kendimi uçan adam olarak gördüğümde o hava boşluğu uyandırır benide. ya da ayağa giren o iğrenç ötesi kramplar.. nefret. kin. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 uykuda düşme klasiktirde hakkat bi ara şu kramplardanda çok çektim haa. farkettimde bi ara ne çok şey çekmişim ben. şimdi hiçbirini çekmiyorum, sadece uyuyamıyorum ahah hangisi daha iyidir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 alkollüydüm, sçarken uyumuştum oturur pozisyonda. gayet 5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 6-7 sene önce kışın yataktan yorganla birlikte düşüp, tekrar yatağa çıkmaya üşenip, popo dışarda havada sadece kafayı yorgana gömüp yerde uyumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar