Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yeni bir laptop bakıyorum bir tane buldum vatan da indirimdeymişte.Ama hp.Bende hp den şüpheleniyorum zira çok problem çıkarıyor diyorlar.Nedir ne değildir sahibi olanlar fikirlerini yazabilir mi? Aletin modeli PAV.DV5-1040ET CORE2DUO P8600 2.4GHZ-3GB-320GB-512MB 9600 GS-15.4''-DVDRW/BR-WPR.Direk c/p.Fiyat 2000 ytl.Akşama almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tam hatırlayamıcam da bi HP aldılar yine 3gb ram falan vardı geçen komşunun kızına :p 1.400 idi o. teknosa
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de ondan almayı düşünüyorum da işlemcisi pek tatmin etmedi beni.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2 senede 2 defa problem çıkardı sadece hp pavillon laptopum. 2sindede aynı problemden gitti, açılmıyordu sebebsiz yere. Servisi gayet hızlı çalışıyor ilki ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama 2.sinde 4 günde teslim ettiler. Anakartı fln komple değişti, etrafımda hp'ye sahip olup da problem yaşayan insan da pek görmedim. Ben tavsiye ederim açıkçası.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hp laptoplar problemli fakat hp türkiye şuan ülkemizdeki en iyi müşteri memnuniyetini düşünen firma, hızlı servis ve müşterinin memnuniyetini sağlaması için elinden gelen herşeyi yapıyorlar. yani servis konusunda avrupa standartları düzeyinde, o açıdan tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar