Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 85 yaşında bir Adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.Doğum haneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: DOKTOR--'İçerde doğum yapan bayan yakınınız mı ?' DEDE--'Evet , eşim.' DOKTOR--' Ama bayan 25 yaşlarında...' DEDE--' Tamam işte , eşim o. Niye şaşırdınız , baba olamaz mıyım yani?' DOKTOR--'Yoo, aklıma benim dedem geldi de.' DEDE--'Nesi varmış dedenizin ? DOKTOR--'Kendisi av meraklısı idi, sürekli Ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim , sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü ...' DEDE- 'Olur mu, başkası vurmuştur onu. 'DOKTOR-'Ben de onu demeye çalışıyorum işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eheh (edepli gülüş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 thats evul =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eski ama çok güzel :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oha süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 AHAHAHAHAHAAHAHA SEXLİ GÜLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 muahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hahah iyiydi iyiydi rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 destansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bayan başarılıymış ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 süpermiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yeni bi konu açmadan bide ben yazayım. Normal bi okulda okuyan çocukla özel bi okulda okuyan çocuk başlarlar konuşmaya. -Şimdi sen özel okulda okuyon ya ne farkı var bizden? -Hani siz "Ali gel" yazıyosunuz ya. -Biz "Ali" yazıp 2222 ye gönderiyoz,Ali geliyo. -Vay anağun babağun... İlk okuduğumda epey güldürmüştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 0ne said: Yeni bi konu açmadan bide ben yazayım. Normal bi okulda okuyan çocukla özel bi okulda okuyan çocuk başlarlar konuşmaya. -Şimdi sen özel okulda okuyon ya ne farkı var bizden? -Hani siz "Ali gel" yazıyosunuz ya. -Biz "Ali" yazıp 2222 ye gönderiyoz,Ali geliyo. -Vay anağun babağun... İlk okuduğumda epey güldürmüştü :) bunu çok önceden okumuştum ama hala gülüyorum ahauhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 DeadSkinMask said: 0ne said: Yeni bi konu açmadan bide ben yazayım. Normal bi okulda okuyan çocukla özel bi okulda okuyan çocuk başlarlar konuşmaya. -Şimdi sen özel okulda okuyon ya ne farkı var bizden? -Hani siz "Ali gel" yazıyosunuz ya. -Biz "Ali" yazıp 2222 ye gönderiyoz,Ali geliyo. -Vay anağun babağun... İlk okuduğumda epey güldürmüştü :) bunu çok önceden okumuştum ama hala gülüyorum ahauhauah penguen olmasın o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 0ne said: Yeni bi konu açmadan bide ben yazayım. Normal bi okulda okuyan çocukla özel bi okulda okuyan çocuk başlarlar konuşmaya. -Şimdi sen özel okulda okuyon ya ne farkı var bizden? -Hani siz "Ali gel" yazıyosunuz ya. -Biz "Ali" yazıp 2222 ye gönderiyoz,Ali geliyo. -Vay anağun babağun... İlk okuduğumda epey güldürmüştü :) Anağun babağun yerine Anağu avraduğu olacak :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Biraz seviye dedim arma.Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Seviyesiz miyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 seviyesizseniz, seviye sizsiniz. kekekekekekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hamile karıya neoldu ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 fıkraları falan oldum olası sevmemişimdir.çok fazla şey bekliyorum galiba okurken, neyse ufak bi gülümseme de kafi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar