Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paramecium da bir despotluk seziyorum :D

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Evet son zamanlarda eski moderatörlüğünün yerine diktatör, tiran, despot, zalim, acımasız, manyak heath ledger ın jokeri kılıklı bi adam geldi.

Şaka tabi. Ama şaka bi yana eskiye nazaran daha mı katıyız ne? Kurallar yazıldı, benzer topic var diye konu kilitlenmelerinin sayısı arttı falan...

Acaba evlilik mi değiştirdi ne :D
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sabit yapılan bir konu bariz bir şekilde orada dururken, kulağı öteki türlü göstermek için açılmış bir konu insanların dikkatini ikiye böleceğinden dolayı son açılan konu kilitlendi.

Kural neden geldi?
Konu açıp, mesaja bir link koymanın adı paylaşmak olmamalı. Haydi tıkla ki yeni tab açılsın, git orada resimlere bak, gel burada yorum yap. Eskiden link verilmiyordu, müdahale gerekmiyordu ama baktım artık link koyan mesaj atıp paylaşmış sayılıyor. Ben de duvardan emektarı indirmek zorunda kaldım :)

Şimdi insanlara 'kardeşim şu konuya/mesaja azıcık daha özen göster de var olan seviye/paylaşılabilirlik oranı düşmesin' dediğinde keyfi bir ihtar yapmışsın gibi algılanıyor. Mecburen herkese hitaben birşeyler karalamk gerekti. Aslında o kural denen şeylere şimdiye kadar hiç ihtiyacımız olmamıştı. Fakat yeni gelen arkadaşlar patinaj ruhuna pek özen göstermediler, bu sebeple de bazı şeylerin keliemeye dökülmesi gerekliliği doğdu.

Yanlış bir beyanım varsa belirtin, tez vakit düzelteyim. Patinaj bölümünde bir konu ve mesaj okuyorsam eğer, resimlere ve/veya metinlere ulaşmak için başka bir ortama geçiş yapmak zorunda kalmamalıyım diye düşünüyorum.

Yakında Audi kelimesi içinde kullanım sınırlandırmaları olacak. Audi'ye sövmek falan suç olacak :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda Patinaj bölümünde RSS Feed görevi gören arkadaşlar birazda bunu mecbur kıldı aslında. Ben öyle düşünüyorum. Lakin yukarıda kuralar varken okunmaması, sticky konunun aynısının açılması biraz balans ayarı gerektirdiğini tescilliyor.

Yeni yeni Patinaj'a girmekte olan arkadaşlar ortama uyum sağlayana kadar despot mode on olsun bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

bence konunun icerigini biraz daha forum uzerinde anlatsan link vermek yerine pek bi sorun olmaz, linki kaynak olarak alta ilistirebilirsin.

Acikcasi biraz hareket getirmistin bolume bence. Biraz degil tamam cok fazla :D Ortama kalabalik yapmadan, bol icerikli sayilarini fazla abartmadan (diger tartisilan topicler gume gidiyor yoks) topiclere devam bence =)

Ayrica yukariya bi video baslikli sticky mi yapsak ? He Para ?
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Son zamanlarda Patinaj bölümünde RSS Feed görevi gören arkadaşlar birazda bunu mecbur kıldı aslında. Ben öyle düşünüyorum. Lakin yukarıda kuralar varken okunmaması, sticky konunun aynısının açılması biraz balans ayarı gerektirdiğini tescilliyor.

Yeni yeni Patinaj'a girmekte olan arkadaşlar ortama uyum sağlayana kadar despot mode on olsun bencede.

+1
bakın sayın yeni arkadaşlar, o bulduğunuz, buraya koyduğunuz haberleri zaten ya zaten biliyoruz biz, ya da en geç 1 saat içinde öğrenecez kendimiz internette dolanırkene. Öyle kopi peystle olmaz, öğreniceksiniz tabi. Topicler kilitlenince üzülmeyin, "nerede hata yapıyorum?" diyin. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuk olasilikla vodan in deyimiyle benim Audi A-i konsepte bozuldu :P bir de son zamanlarda audi muhalefeti guclenince tabi sonuc bunlar :P

saka bir yana son bir haftadir yagan konu basliklari farkli nicklerle ayni kisi sanirim. baska forum konularinda banlendiginden yeni nick aliyor gibi gozukuyor. degilse bile bu kisilerin her birisi kendisine diger sitelerden haberler diye bir forum basligi acsin, boyle tartismak istedikleri seyleri oraya yigsinlar. ben genelde oyle yapiyorum.

yoksa cok kalabalik oldugu gibi forum basit copy paste icerikle doluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
EzerGecer said:
Bu laflar bana sanırım :) Neyse zaten bundan sonra okumakla yetiniyorum mrk etmeyin.

Gocunup, tavır almayı gerektirecek bir durum yok. Misâl One'ın açtığı konu sana makbül görünüyorsa diyebileceğim birşey yok. Aslında var, mevcut çoğunluğa ve benim mantığıma uygun gelmiyor. Nedenleri yazıldı çizildi. Aksi bir tez ile beni ikna edemediğin sürece bu durumun değişmesi zor gözüküyor. Bundan dolayı kırılıp tavır almak yerine, diğerlerinin yaptığı gibi bir içerik ile paylaşım yaparsan sorun yaşamazsın. Kimse sana 'amma çok konu açtın' demiyor, demez de. Yeter ki içerikle ilgili olsun ve 0-5 yaş grubuna uygun olmasın ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakın parameciumla uğraşmayı, yeterince uğraşıyoruz zaten adamla :)

Tarih bölümünde zamanında eli sopalı modluk yapmış bir üye olarak para'nın duruşunda bence bir gariplik yok. Özellikle artan aktif üye sayısı ve trafik beraberinde yeni düzenlemelerin ihtiyacını ve kural katılığını getirir. Aksi takdirde işler içinden çıkılmaz hale gelir. Yeni gelen arkadaşların da bunu göz önünde bulundurup anlayışlı olmaları lazım. Kimse onlara yapma etme demiyor, ama kuralları olan bir yere geldiğinizde öyle kafanıza estiği gibi davranamazsınız. Dışarda her aklınıza eseni yapabiliyor musunuz? Yer valla adamı devletin kolluk kuvvetleri.

Tabi madalyonun öbür yüzü de var. Artık bizim artan gerçekçiliğimiz yüzünden midir (Audi dandik bir araba, Paramecium da romantik ve hayalperest bir Audiseverdir fikri) yoksa yengemizin evde hakimiyeti ele geçirme manevralarından darlandığından mıdır nedir, Paramecium sanki gerçekten daha bir aksi, daha bir huysuz, daha bir çekilmez...

Uzun lafın kısası... Biz modumuzu böyle de seviyoruz, amma ve lakin Vodan bizi diskoya götür, Para'nın kafası dağılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...