sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu ablamn pc rd: bnmki bzldu ' boaç: ne zamana hallolur ? rd: ya kuzene sordm rd: gelck ilk frsatta bi o anlıo bnm pcnn derdnden rd: bi format fln lzm rd: ilk frsatta halletcemde ' boaç: çaksaydın sen kendin ' boaç: forveti rd: bi hafta tatile gidiom ' boaç: OHA ' boaç: FORVET ' boaç: DEDİM rd: ehueuheuhehu rd: ' boaç: abi yönetim ' boaç: kanser etti ' boaç: beni ' boaç: forvet alamadılar ' boaç: bi rd: ' boaç: kafayı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 olur ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ss or... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 canı futbol konuşmak istiyomuş laf karıştırmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar