goldenice Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ben daha oncede hacklenmistim pcm kendinden bir anda kapandı bana baskalarıda oturum actı kapatım mi diye sordu hayır dedim yinede pc kapandı nblada uo oynuyorum ve bu daha oncede basıma gelmisti pcye format atıp firewall yukledim ve netten fazla dosya cekmiyorum sizce haklenmişmiyimdir hacklenmişsem ne yapmalıyım
goldenice Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 kusura bakmayın fazla heyecan yapmısım yazdıklarımdan bir sey anlşasılmıyor soyle anlatım.gecen yıl cyi yanlıslıkla paylasıma acmamdan dolayı pcime surekli baskaları giriyordu bnblda ki acclarımnın hepsi haklendi ben de pcye format atıp xp yukledim firewall kullanmaya basladım netten fazla dosya indirmedim ama simdi pcm kendi kendine kapanmak istedi ben hayır dememe ragmen kapattı bu hacklendigimde basıma geliyordu eskiden acaba pcmi baska biri daha mı kullanıyor eger oyleyse ne yapmalıyım
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bi antivirüsle tarat,trojan falan vardır kesin
WindShade Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 yeni hard disk al sorunlarin biter :)[hline]Hepsi Gercek...!!!
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bilgisyar sana ne dedi de kapandı? www.moosoft.com (yannış olabilir) cleaner die bi programı var bilgisayarında trojan fln kalmaz..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 norton kur virüs taraması yapsın zonealarm ya da bilimum bi firewall kur giriş çıkış olayını halleder sanırım zaten o.. senin yapabilceen pek bişey de yok sanırım bunlardan başka.. (c sürücünü paylaşıma açmak gibi akıllıca bi hareket dışında)[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Norton Internet Security kur[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar.
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 black ıce kullan[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
riglous Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 duyduğum kadarıyla, .jpg'lerin içine de gizleyerekten bulaşabiliyormuş, siz yine de dikkatli olun, arada bir port scan yapın derim...
goldenice Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 saolun su an trojeni buldum simdi bi su linklerden ilgili programları indiriyorum
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Hangi trojanmış peki bu ?[hline]This Cat Scratches Free.
goldenice Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 su an trojen silindigi için tam bir sey diyemiyecegim ama dssagent gibi birseydi
Öne çıkan mesajlar