Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Arkadaşlar downloadlarım %98-99da duruyor donup kalıyor getright ve flashgette. Pause resume olayı işlemiyor. Kapatıp açtım, üstnüden 4-5 format geçti ama hala aynı olay. %90küsürlerde duruyor ve çıldırma krizleriyle beni yalnız bırakıyor. Acep neyden kaynaklanır bu sorun bileniniz varmıdır?
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Rapidshare den indiriyorsan, uyeligin expire etmistir.
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Rapidteki üyeliğimle öyle bir sorununm yok. Rapid haricindede öyle. ilk formattan sonra yüklediğimde flashget i örneğin ilk 2-3 downloadı güzel yapıyor sonra %90larda donuyor.. Off sıraya koyamıyorumbirşeyi böyle olunca indirmek işkence oluyor
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 rapidshare kullanıyorsan, adamların yazdığı download programı var zaten onu kullansanıza. kolay kullanması. rapid dışında sorunun varsa, belirli serverlardan kaynaklıysa o serverdan olabilir. ya da getright'ın eski versiyonunu kur. 5.0 versiyonu daha iyiydi gibi sanki.
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Getrightla hiçbirşekilde olmadı. Rapidle çözümü buldum. Baştan kullanamıyordum aklıma geldi fakat vista için sürümü var sitelerinde. Sonradan araştırmayla xp versiyonunu buldum baya rahatladım. Teşekkür ederim yardımlar için
Öne çıkan mesajlar