PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bi arkadaş böyle dedide o mektup gelmeden kayıt olamıyormuyuz birde adres değişikliği mümkündür umarım? chris=fin asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 alakası yok. sein adın kazandığın okulda sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 üniversiteye girerken senden öss sonuç belgesi istiyorlar. Geçen sene benim evime kazandım diye gelmedi,kazandığın sayfayı print out ettirip onu götürüceksin. adres madres gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben ek kontenjandan kazandığım bölüme kayıt yaptırırken mektubum gelmemişti, telefon açıp sormuştuk internet çıktısı kabul ediyomusunuz diye, evet demişlerdi çıktıyla gidip rahat rahat kayıt olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 öss sonuç belgem yokki netten baksınlar ala ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 internetten aldığın sonuç yazısını printerdan çıkartıp sonuç belgesi olarak onu vericeksin işte. ama yine de kayıt yaptıracağın yerin öğrenci işlerine bir telefon açıp sormanda fayda vardır bence, ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arayıp sormanda fayda var mesela yeditepe üniversitesi aslı diye kırmızı kırmızı yazmış internet çıktısını kabul etmiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 koü'de de aslı yazıyor..ama eğer aslı gelmediyse eline internet çıktısıyla kayıt oluyorsun..eline geçince gidip veriyorsun,o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ha bende çok katı bir prosedür falan var sanmıştım iyi genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar