Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu virüs ?

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Ben bir aptallık yaptım. Hayatımda yapmadığım aptallığı yaptım , HL 2 indirdim beta internetten , açamayınca note pad dosyaları aramaya başladım , bir exe gördüm emule networkunde
çektim
ve salakgibide ben buna bastım. Firewall başka birşey açmak istiyor dedi , fakat ben bunu halflife 2 exe sanarak açtım izinde verdim bu virüs hemencecik yerleşti win klasörüne , daha sonra internete çıkmak istedi , izin vermedim.
Spool bilmemne olabilir ismi şimdi tam hatırlamıyorum linux a geçtim win e geçip tekrar bakacağım ne ne değilmiş diye.

Şimdi diyeceksiniz neden Norton çalıştırmıyorsun ? Bırakın nortonu search bile yapamıyor alet , originini şaşırmış gibi hangi exe ye bassam windows (explorer yada tam hatırlamıyorum ) cannot open bilmemne diyor, yani hiçbi dosya açamıyorum , Norton scan yapıyordu
onuda kendi otomatik kapatıyor 1 2 restarttan sonra nortonuda açamaz hale geldim çünki elletmiyor hiçbirşey. Makinayı bu durumda bırakıp formatlamak ta istemiyorum çünki önemli dosyalar var. Removal çeksem bile diskete ve windows ta çalıştırmaya denesem oda çalışmayacak. Virüsün adını bulursam belki elle silebilirim ..

Birisi bu virüsün ne olduğuunu söylesin.[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

Windows cannot find 'C:WINDOWSSystem32Restorerstrui.exe' Make sure you typed the name correctly , and then try again. To search for a file , click the start button, and then click search

SAKA GIBI

SPOOLCY.EXE-37887A09.pf
en son bunu koymuşl bir şekilde
YOKSA bu pf olarak uzantı değişitirmiş
eskisiylemi oynamış
AMA FARKLI bu

[Bu mesaj Arkansis tarafından 31 Mart 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Norton Antivirus veya herhangi bir antivirus startup disketin yok mu? Yoksa bi arkadasindan temin etmey calis ve antivirus startup disketiyle acip temizle sorunun kalmaz, öyle windowsa girerek bisey yapmazsin bu saatten sonra cünkü tamamen kontrolü altina almis bilgisayarin[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 31 Mart 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
Sistemde hiçbir exe dosyası çalışamıyor. Spoolcy sanırım programın ismi ve bu program da çalışamıyor virüsün ta kendisi
çok lginç

sistemde sen hala bisey calistirmak icin mi ugrasiyorsun? sen benim dedigimi yapmadigin sürece seni formattan baska hicbisey kurtarmaz.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 31 Mart 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
Windows cannot find 'C:WINDOWSSystem32Restorerstrui.exe' Make sure you typed the name correctly , and then try again. To search for a file , click the start button, and then click search

???????????????????????????
virüs system restore u mu silmiş??? abi sen bence bu virüsün önünde yere eğilmelisin ne biçim virüs her çıkış yolunu kapatıo helal olsun
spool isimli herşeyden korkucam bundan sonra :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

HAHAHAHA
AMA VİRÜSÜ YENDİM
HAHAHAHAH

bütün online scan programları nı kapatıyordu
yani exe ile çalışmak istiyorlardı sanırım
sonra gittmi java aradım
java bulamadım
java virüs scande olmaz
hHAHAH
BİR VİRÜS SCAN BULDUM
http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp

panda denedim olmadı

buradan
temizledim hemen
şimdi restart atıcam
sanırım bu reglerdn bişilerle oynamış ondan dosyaları açamıyorum
dosyalar yerlerinde ama dosyaları nedense açamıyorum, şimdi hallettim virüsü
olmazsa üzerine kurarım win xp yi
OLUR BİTER
Sosyal ağlarda paylaş

Yok arkadaş
adam windowsun registrylerini çok fena bozmuş
şimdi bende bi partition var
windowsu yeniden yükleyemiyorum
windowsu bi formatlamayı deniyecem eğer olmazsa toptan low level format atacağım hdd me ne partition ne bşi kalıcak yeniden kuracağım herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler çözümü buldum sonunda
virüs
W32.HLLW.Torvel.B@mm

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/[email protected]

bu virüs registry i editleyerek programları kullanılamaz hale getiriyor, regedite girmeniz gerek.

Fakat ben giremiyorum virüs administrative tools tan diğer kullanıcıların reg i editlemesini yasaklamış , bunu nasıl açabileceğim konusunda bir fikri olan varmı ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

--

Şu anda bütün programları bu yöntemle açmayı başardım (not: tiki kaldırmadan giremiyorum) , Virüs şu anda silinmiş olmasına rağmen registry den 1 2 eklenti kaldırmak gerekiyor.

Görüldüğü üzre 6 saatlik bir çalışmanın ardından (virüsün ismini bilmeden kör dövüşmenin ve ahmaklığın sonucu) virüsü sildim , son registry i silmem gerekiyor fakat giremiyorum gördüğünüz gibi , bana birisi registry me nasıl gireceğim konusunda yardımcı olsun =][signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org

[Bu mesaj Arkansis tarafından 31 Mart 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arkansis tarafından 31 Mart 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...