cacan3 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 evet aradaşlar belki connector yapmı için bir arkadaş yardımcı olur ama bizim bir site vardiyelm srverın sitesi account alımlarını otomatik yapmak istiyoruz nasıl yapacağız ? birde naasaıl forum yaratacağız
Ehann Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Otomatik derken direk kendimi acilacak otomatikten kastin nedir?[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann
cacan3 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yani ben hiç uraşmayacam kendi başvuru yapcak email adresine artık kodmu gider ne gderse odan onaylatıp accountu açacak öyle bir sistem varmı ben bir dosya indirdim internetten ama nasıl kuracağım??
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Hersey tam otomatik icten yanmali altipatlar olacak, sen hic arastirmadan ve/veya bilgin olmadan forum ve account sistemi kuracaksin, birilerine connector yazdirtacaksin, muhtemelen de sagdan soldan editledigin scriptleri atacaksin scripts klasorune, spheresvr.exe'ye cift tiklayip imzana owner, admin falan yazacaksin? Hosmus..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
cacan3 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 baggio 1. benim şuanda ders çalışmam gerekirken insanlara nasıl daha iyi bir server verebilirim diye uraşıyorum.Ve tam 45 dakikdadır bakıorum accountlara tam 7 sayfaya baktım arattım account diye herkez daggerınkodlarını yazmış onun kodunuda buldum ama indiremedim sitesinden benim sadece istediğim bu sistemi nasıl faliyete geçireceğim bunu bilmek istiyorum heralde bunuda bir script veya zaman harcayarak vermiyorlar dimi insanlara baggio? birde neden böyle sinirli ve önyargılı davranyorsun eskiden çok iyi biriydin inşallah hala öylesindir...
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Daha once bin defa yazmisimdir ama bir daha yazayim o halde; benim yardimim ugrasip da yapamayanlar icin. Hadi account sistemini bulamadin/kuramadin diyelim (ki arasan bulursun, icinde veya cektigin yerde de biryerlerde anlatilmistir nasil kuracagin), 'nasil forum kurarim' sorusunun cevabini bulamamak icin bakmamak lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
cacan3 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 baggio farkındaysan ben sana nededim aradım abi tam 45 dakikkadrı arıyorum hepsinin iinde ingilizce yazıyor phpsiymiş yok shtpsiymiş yok webpagemiş abi nasıl o account sistemini internet sayfasında faliyete geçireceğimsadece bunu istiyorum programı aldım buldumaraştırdum ama nasıl faliyete geçireceğimi bulamıyorum
Ehann Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bence,sistemleri indirip biraz incelesen mantigini kaparsin. Php biliyosan bunu yapman kolay,bilmiyosan zor. Bence hazirci olma hiç iyi bir şey degil,belki simdi anliyamazsın ama ilerde anlarsın.Hem insanin kendi emegiyle ortaya bir sey koyması kadar güzel bir duygu yoktur.[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 fausta söyle onun sistemi vardı hem forumların üzerine koyuluyor senin için ideal...[signature][hline]Sicilli üye
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 forumlarda aramayi bilmiyorsan bir kac topic alta bakiver kardes[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Armut piş ağzıma düş.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Üzüm üzüme armut diyerek account sistemi pişmiş :P [Bu mesaj Korax tarafından 01 Nisan 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Korax tarafından 01 Nisan 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Üzüm üzüme armut diyerek account sistemi pişmiş 8-) [Bu mesaj Korax tarafından 01 Nisan 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
cacan3 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 arkadaşlar gerçekten hayret ettim size gerçekten kusura bakmayın ama yuh TAM 1 SAAT ARADIM BANABİRİ ARAMAYI BİLMİYORSAN BİRKAÇ THREAD ALATA BAK DİYOR SİZİN OKUMANIZDA BİRŞEY VAR GALİBA BİRŞEY DİYEMİYORUM...
cacan3 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ya armut piş ağzıma düş diyorsunuz ayıp gerçekten siz okumayımı bilmiyorsunuz arkadşaım bana demişsin php bilmiyorsan işin zor yukarda nededim php sthp neyin bilmem HERKES ARMUT PİŞ AZIMA DÜŞ DİYOR BEN KENDİ EMEĞİMLE 1 SAAT ARAŞTIRDIM VE DOSYAYI BULDUM ACCOUNT SİSTEMİNİ SADECE NASIL SİTEYE YÜKLEYECEĞĞİM BUNU İSTİYORUM ARKADAŞLAR YOK SİTE BİLGİM AYIP GERÇEKTEN ÇOK AYIP TÜRK EVLADLARI BİRBİRLERİNE NAPIYOR .....
Taina Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 kardesh hic bosuna ceneni yorma senin bulamn lazım bence hemde acc sistemleri icin www.sphereturk.com yada uo.anet.net.tr/ultimadevelopers dan bulabilirsin[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Readme'leri takip et yazmıyorsa,kendin dene.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Öne çıkan mesajlar