Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum conector veotomatik acc?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet aradaşlar belki connector yapmı için bir arkadaş yardımcı olur ama bizim bir site vardiyelm srverın sitesi account alımlarını otomatik yapmak istiyoruz nasıl yapacağız ? birde naasaıl forum yaratacağız
Mesaj tarihi:
yani ben hiç uraşmayacam kendi başvuru yapcak email adresine artık kodmu gider ne gderse odan onaylatıp accountu açacak öyle bir sistem varmı ben bir dosya indirdim internetten ama nasıl kuracağım??
Mesaj tarihi:
Hersey tam otomatik icten yanmali altipatlar olacak, sen hic arastirmadan ve/veya bilgin olmadan forum ve account sistemi kuracaksin, birilerine connector yazdirtacaksin, muhtemelen de sagdan soldan editledigin scriptleri atacaksin scripts klasorune, spheresvr.exe'ye cift tiklayip imzana owner, admin falan yazacaksin? Hosmus..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
baggio 1. benim şuanda ders çalışmam gerekirken insanlara nasıl daha iyi bir server verebilirim diye uraşıyorum.Ve tam 45 dakikdadır bakıorum accountlara tam 7 sayfaya baktım arattım account diye herkez daggerınkodlarını yazmış onun kodunuda buldum ama indiremedim sitesinden benim sadece istediğim bu sistemi nasıl faliyete geçireceğim bunu bilmek istiyorum heralde
bunuda bir script veya zaman harcayarak vermiyorlar dimi insanlara baggio?
birde neden böyle sinirli ve önyargılı davranyorsun eskiden çok iyi biriydin inşallah hala öylesindir...
Mesaj tarihi:
Daha once bin defa yazmisimdir ama bir daha yazayim o halde; benim yardimim ugrasip da yapamayanlar icin. Hadi account sistemini bulamadin/kuramadin diyelim (ki arasan bulursun, icinde veya cektigin yerde de biryerlerde anlatilmistir nasil kuracagin), 'nasil forum kurarim' sorusunun cevabini bulamamak icin bakmamak lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
baggio farkındaysan ben sana nededim aradım abi tam 45 dakikkadrı arıyorum hepsinin iinde ingilizce yazıyor phpsiymiş yok shtpsiymiş yok webpagemiş abi nasıl o account sistemini internet sayfasında faliyete geçireceğimsadece bunu istiyorum programı aldım buldumaraştırdum ama nasıl faliyete geçireceğimi bulamıyorum
Mesaj tarihi:
Bence,sistemleri indirip biraz incelesen mantigini kaparsin.

Php biliyosan bunu yapman kolay,bilmiyosan zor.

Bence hazirci olma hiç iyi bir şey degil,belki simdi anliyamazsın ama ilerde anlarsın.Hem insanin kendi emegiyle ortaya bir sey koyması kadar güzel bir duygu yoktur.[signature][hline]Limbscomp UO Shard | Admin Ehann
Mesaj tarihi:
Üzüm üzüme armut diyerek account sistemi pişmiş :P

[Bu mesaj Korax tarafından 01 Nisan 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Korax tarafından 01 Nisan 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar gerçekten hayret ettim size gerçekten kusura bakmayın ama yuh TAM 1 SAAT ARADIM BANABİRİ ARAMAYI BİLMİYORSAN BİRKAÇ THREAD ALATA BAK DİYOR SİZİN OKUMANIZDA BİRŞEY VAR GALİBA BİRŞEY DİYEMİYORUM...
Mesaj tarihi:
ya armut piş ağzıma düş diyorsunuz ayıp gerçekten siz okumayımı bilmiyorsunuz arkadşaım bana demişsin php bilmiyorsan işin zor yukarda nededim php sthp neyin bilmem HERKES ARMUT PİŞ AZIMA DÜŞ DİYOR BEN KENDİ EMEĞİMLE 1 SAAT ARAŞTIRDIM VE DOSYAYI BULDUM ACCOUNT SİSTEMİNİ SADECE NASIL SİTEYE YÜKLEYECEĞĞİM BUNU İSTİYORUM ARKADAŞLAR YOK SİTE BİLGİM AYIP GERÇEKTEN ÇOK AYIP TÜRK EVLADLARI BİRBİRLERİNE NAPIYOR .....
Mesaj tarihi:
Readme'leri takip et yazmıyorsa,kendin dene.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
  • Yeni Oluştur...