dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 toggie said: simdi soyle oluyor; senin bulundugun realm ve bi kac sayıda farklı realm aynı battlegroup'ta toplanıyor. tum realmler boyle battlegroup'lara bolunmus sekildedir. sen battleground'a girdiginde sadece kendi realminden oyuncularla değil senin bulundugun battlegroup'un barındırdıgı diger realm oyuncularıyla da oynarsın. mesela senin battlegorup'un bloodlust. aynı battlegroup'ta bulunan realmler Burning Legion, Crushridge, Daggerspine, Deathwing, Dragonmaw, Dunemaul. alliance'ın ezildigi bir battlegroup yok diye biliyordum ben o yuzden sordum sana :) Yok abi cyclone'da AV haric cogunda yeniliyoruz Wsg yine bi nebze de AB'de genelde 4-1 5-0 yapip hemen yeniliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Hah işte burda da aynısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ab markları da en cok lazım olan marklar aslında. ama pure pvp'ci olmadıgım icin gelmem o battlegroup'a. yine de bilmem iyi oldu, aklımda bulunsun bloodlust ve cyclone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tabard direkt deleted.Gıyılmeyecek derecede kotu bısı olmus.Mını dragon hos arada cıkarıp gezdırebılırız.Benım mojom var gerci : ) Battlegrouplarda ally ler ezılmemesı bence Horde premadelerın aldıkları bg sırasından cıkmayıp sonrasında bg e gırmemelerı ve sureklı olarak hordelerın eksık sayıda baslaması oldukca etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aslında daha çok şey diyorum ben. Oyunu bilen adamlar genelde Horde oynuyor. Yani herkes Alliance başlıyo "ooo iyi kalpli kahramanlar süper" diye human falan açıyor. Daha sonra biraz ehlileşenler farklı olsun diye Horde'a da bakıyor yeniler kalıyor Alliance'da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @Rewendor Eskidendi o olay ya. Şimdi blood elf açanlardan kurtulmak için topluca aly'e kaçıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar