BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bilmiyorum açıldı mı yada nasıl aratırım onuda bilmiyorum ama dikkat edin haberlerde filan artık valiler olsun belediye başkanları olsun, bakanlar olsun vs hepsinin arkasındaki Atatürk resminin altında veya sağında solunda bi yerinde Abdullah gül'ün makamında çektirdiği ufak bir fotoğraf var. yeni bir şey bu. yani bir kaç valide gördüm de önceleri şimdi dikkat edince daha olmayanı görmedim. Hayır seversen masana koy ama ordaki Atatürk resminin anlamı farkı. Bunu ayırt edemiyorlar mı ne bilyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 İsterse babasının resmini koysun ne olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Fark etmez, yarın sen seçilirsin cumhurbaşkanı, senin resmini koyarlar oraya ama Atatürkğn resmi orada hep kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 said: Hayır seversen masana koy Babasıın resmini isterse masasına koyar arkaplan Atatürk resmi farklıdır Cumhuriyetin kurucusu olarak her yetkilinin arkasına konur.Kıç yalayıcılardan biride çıkıp Atatürkün var da şimdiki yüce cumhurbaşkanımızın niye yok diye arkaya koymuştur.Lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cumhurbaşkanının resmi konur öyle, normaldir. Ha abartılmışsa da sebebi bellidir: Görmemişin "dindar" cumhurbaşkanı olmuş, tutmuş resmini her yere asmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 karikatür müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Law said: Fark etmez, yarın sen seçilirsin cumhurbaşkanı, senin resmini koyarlar oraya ama Atatürkğn resmi orada hep kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben ilk kez gördüm yani. daha önce hiç dikkat etmemiştim. garip geldi ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 normaldir eski donemlerde bu kadar kadrolasma olmadigindan ve cumhurbaskanalrinin bu kadar fanatik seveni olmadigindan kullanilmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ne kadar rahatsınız. Helal diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar