toshieee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dazzle, abaddon imbalaştırılmış changelog kesinlikle okumak lazım http://www.getdota.com/changelogs
toshieee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 -mi diye mod gelmiş minik herolar çıkio =)
toshieee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 evet ama spirit lance in adamın dibinde image yaratması ve lancer spriti cast edince mirror ların bazılarının da fake cast etmesi eğlenceli olmuş baya
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 invoker - Sunstrike: cooldown 60->30, manacost 250->175 dazzle - Changed Shallow Grave completely. It is now a basic ability - Changed how Weave works. It is now an ultimate abaddonunda ultisinin süresi artmış,cd si artmş dengelenmş,bide shield ı değiştirmişler sanırım,pek imba durumu yok ama dazzle değişmiş gibi görünüyor şöle bir göz gezdirdim de ben clockwerk e fix bekliyodum açıkcası gelmemiş o iyi olmamış pek.invokerdaki şu yazdığım ise direk gözüme batan olay açıkcası o fena olmş fena =)
toshieee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 abaddon ulti de aldığı damage kadar healleniyor artık
toshieee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nie yaw ulti assault gibi çalışıyor ve 40 sn cd
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 birzdan oynicam görelim bklm neler olmş
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 toshieee said: nie yaw ulti assault gibi çalışıyor ve 40 sn cd peki ankh'ın üstünde kalma süresi kaç saniye 100-120 sn fln sa boku çıkar o işin. Dazzle ilk çıktığında da aynı haltı yemişlerdi çünkü
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yok bi de nerflenmicekti, rocket flarela çatır çatır oyun boyu harasslio
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Orası öyle. Adam oyunun başlarında towerın yanına geçmiş paşa paşa def yaptığını sanırken sen baseden yavaş yavaş çıkıyosun, arada bi rocket flare sallıyosun adam afallıyo. Sora tam seni keseceğini sanırken kaçıyosun, adam creeplere dönüyo, sallıyosun bi roket daha, gg sdfdfg
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Masticore said: toshieee said: nie yaw ulti assault gibi çalışıyor ve 40 sn cd peki ankh'ın üstünde kalma süresi kaç saniye 100-120 sn fln sa boku çıkar o işin. Dazzle ilk çıktığında da aynı haltı yemişlerdi çünkü ankh artık yok. wowdaki cheat death gibi bişey olmuş atıyosun 5 sn boyunca seni öldürücek damageları almıyosun.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 lycan bugını kaldırmışlar mı ona bakmak lazım bi.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Dazzle çok güzel olmuş. Yalnız daha defansif oynamak gerekiyor.
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dazzle ne olmuş lan öyle, deli oldum ölmüyor hayvan
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 akashanın ulti kötü olmus water rengi ayarlayabilme hos bence -mi oynamadım ama güzel gözüküyor. ayrıca 54b çıktı
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lan yatıp uyucam 6.55 çıkar diye tırsıyorum.
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Lycan tam lamer herosu olmuş ya onu düzeltelerdi bare =/
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Lycanın kurtlarının armor 5 ten 2 ye düşmüş daha kolay ölüyolar artık.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kurtlar critleyip 300 300 vuruyor, 2 tane var bi de asıl hero var ehue. Durup da ona vurursan evet, kolay ölüyorlar.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 6.53 de lycan seçip ilk skilli feral hearta verip repick veya swap attığınızda seçtiğiniz heroda feral heart (%10 AS %10 damage) birinci level olarak kalıyordu. Düzeltmişler. Dazzle imba olmuş. Weave süper bi ulti olmuş. Nerflerler yakında. Abaddonun yeni shieldi kötü olmuş. Ama onunda ulti tam suya gir ulti aç döv fullen çık kıvamına gelmiş. Canın azsa agro çek ulti aç dol. Su rengi değiştirme hoş olmuş.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Sixoms said: Lycanın kurtlarının armor 5 ten 2 ye düşmüş daha kolay ölüyolar artık. armor'ın azalmasını geç stunu kalkmış asıl ziyan o
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Smoke said: 6.53 de lycan seçip ilk skilli feral hearta verip repick veya swap attığınızda seçtiğiniz heroda feral heart (%10 AS %10 damage) birinci level olarak kalıyordu. Düzeltmişler. Dazzle imba olmuş. Weave süper bi ulti olmuş. Nerflerler yakında. Abaddonun yeni shieldi kötü olmuş. Ama onunda ulti tam suya gir ulti aç döv fullen çık kıvamına gelmiş. Canın azsa agro çek ulti aç dol. Su rengi değiştirme hoş olmuş. neden şimdi hani onu anlamadım. paylaşmıyormuyuz biz bildiklerimizi ha ? fsafsad
Öne çıkan mesajlar