Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6.54

toshieee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
invoker
- Sunstrike: cooldown 60->30, manacost 250->175
dazzle
- Changed Shallow Grave completely. It is now a basic ability
- Changed how Weave works. It is now an ultimate

abaddonunda ultisinin süresi artmış,cd si artmş dengelenmş,bide shield ı değiştirmişler sanırım,pek imba durumu yok ama dazzle değişmiş gibi görünüyor şöle bir göz gezdirdim de ben clockwerk e fix bekliyodum açıkcası gelmemiş o iyi olmamış pek.invokerdaki şu yazdığım ise direk gözüme batan olay açıkcası o fena olmş fena =)
Mesaj tarihi:
toshieee said:
nie yaw ulti assault gibi çalışıyor ve 40 sn cd

peki ankh'ın üstünde kalma süresi kaç saniye 100-120 sn fln sa boku çıkar o işin. Dazzle ilk çıktığında da aynı haltı yemişlerdi çünkü
Mesaj tarihi:
Orası öyle. Adam oyunun başlarında towerın yanına geçmiş paşa paşa def yaptığını sanırken sen baseden yavaş yavaş çıkıyosun, arada bi rocket flare sallıyosun adam afallıyo. Sora tam seni keseceğini sanırken kaçıyosun, adam creeplere dönüyo, sallıyosun bi roket daha, gg sdfdfg
Mesaj tarihi:
Masticore said:
toshieee said:
nie yaw ulti assault gibi çalışıyor ve 40 sn cd

peki ankh'ın üstünde kalma süresi kaç saniye 100-120 sn fln sa boku çıkar o işin. Dazzle ilk çıktığında da aynı haltı yemişlerdi çünkü

ankh artık yok. wowdaki cheat death gibi bişey olmuş atıyosun 5 sn boyunca seni öldürücek damageları almıyosun.
Mesaj tarihi:
6.53 de lycan seçip ilk skilli feral hearta verip repick veya swap attığınızda seçtiğiniz heroda feral heart (%10 AS %10 damage) birinci level olarak kalıyordu. Düzeltmişler.

Dazzle imba olmuş. Weave süper bi ulti olmuş. Nerflerler yakında.

Abaddonun yeni shieldi kötü olmuş. Ama onunda ulti tam suya gir ulti aç döv fullen çık kıvamına gelmiş. Canın azsa agro çek ulti aç dol.

Su rengi değiştirme hoş olmuş.
Mesaj tarihi:
Smoke said:
6.53 de lycan seçip ilk skilli feral hearta verip repick veya swap attığınızda seçtiğiniz heroda feral heart (%10 AS %10 damage) birinci level olarak kalıyordu. Düzeltmişler.

Dazzle imba olmuş. Weave süper bi ulti olmuş. Nerflerler yakında.

Abaddonun yeni shieldi kötü olmuş. Ama onunda ulti tam suya gir ulti aç döv fullen çık kıvamına gelmiş. Canın azsa agro çek ulti aç dol.

Su rengi değiştirme hoş olmuş.

neden şimdi hani onu anlamadım.

paylaşmıyormuyuz biz bildiklerimizi ha ?

fsafsad
  • Yeni Oluştur...